שאלה

zoomout

New member
שאלה

קיימים כמה Vsti שיש להם בעיה שאני לא יכול להתגבר עליה: כשאני מתחיל לנגן,זה נשמע כאילו שהפילטרים מתחילים לזוז אוטומתית בלי שאני נוגע במשהו.אני מנגן איזה משהו פתאום אני שומע שה cut off או ה resonance משתנה בלי שאני מעוניין בכך...יש את זה ב superwavep8... למשל ב pro-53 יש לחצן שמבטל את הפילטר האוטומטי,איך אני מבטל את זה ב superwave ? תודה

SoulaR

New member
יש פלאגינים

שהצלילים שבהם הם הוכנו עם cuttoff.. יעני כשהכינו את הפלאג מראש הכניסו לצלילים cuttoff. יש כמה כאלה בהרבה מהפלאגינים וזה לא בהכרח שלילי =] במקרה שלך לא נראה לי שאפשר לבטל בפלאג שציינת אבל אני לא בטוח.

kundara

New member
אנא אם אתה לא יודע אל תענה

כי זה סתם מבלבל ומטעה. זום, מה שאתה שומע זה פריסטים שבאים מראש עם הVST, אם אתה רוצה לבטל את המודולציה על הקאטוף אתה צריך ללכת לשורש הבעיה... (מה שגורם לו לזוז אוטומטית). אם תשאיר כאן תמונה של הפלאג (כבר אין לי אותו אבל היה לי) אני אומר לך איך לעשות את זה. בעקרון, רוב הסיכוים שזה LFO, תמצא אותו ותבטל אותו או שתבטל שליחה של הפילטרים אל הקאטוף.

zoomout

New member
תמונה של הפלאג

ניסיתי לשנות את ה LFO,לא עוזר תודה

מכללת bpm

New member
FILTER ENVELOPE

נסה למצוא את הכפתור שקובע את כמות ההשפעה של מעטפת הפילטר על הCUTOFF ואז הורד את כמות ההשפעה שלה ל-0. זה לא בהכרח יעזור כי יתכן שמודולטורים אחרים משפיעים על הCUTOFF... ודרך אגב קצת לימוד סינטזה עוד לא הזיק לאף אחד!

למעלה