שאלה...

שאלה...

הרבה זמן אני מחפש ספר מסויים ואני לא מוצא אותו...אני לא בטוח בכלל שהוא תורגם לעיברית ואם כן אני מאמין שבעותקים בודדים...מישהו יכול לכוון אותי?! שם הספר:מלחמתי,מיי קאמפ שם הסופר:אדלוף היטלר עיניין אותי מה סחף...מה הייתה התפיסה שלו...כי בכללי לדעתי הוא הייה פסיכופט גאון שבסרטי אימה הכי נוראים אי אפשר היה לחשוב על מה שהוא הצליח לעשות... תודה מראש.

הספר

תורגם לעברית. אני מתארת לעצמי שהוא באמת לא מופץ בכל מקום אבל אפשר למצוא אותו. ככה לפחות מיכל אקהויז(?) אמרה תשאל אותה.

בקשר לספר.

יש לי מנוי רק בספרית בנימינה ואני לא חושב שיש להם אותו.התכוונתי שאם מישהו יכול למצוא מקום שאפשר להזמין או איזה חנות שאפשר לקנות...גם באנגלית זה אפשרי אבל עדיף בעיברית...

אל תזלזל

בגדולתה של הספריה בבנימינה. לך שני מטר ותישאל ואם לא שאל את הספרנית איך אפשר להשיג. בהצלחה?

בבקשה.

אני גם רוצה לקרוא אותו בהזדמנות אם ייצא לך באמת לקרוא תיתן עליו חוות דעת. תודה.

סיון תל חיי

בספר מדובר על תקופת השואה... מה כתוב מאחורי הספר: "מה הסיבה שבגללה חסית בשם הספרותי ק.צטניק?!"-שאל אב בית הדין את מחבר סלמנדרה,שיצא מאלמוניותו כדי להעיד במשפט איכמן "אין זה שם ספרותי",השיב,"אינני רואה את עצמי כסופר הכותב דברי ספרות,זו כרוניקה מתוך הפלאנטה של אושוויץ,אשר לתושביה לא היו שמות,הם לא נולדו ולא הולידו:לא חיו ולא מתו,הם נשמו לפי חוקי טבע אחרים.שם כל שבר-רגע סבב על גלגלי הזמן אחר,ושמותיהם:ק.צטניק,שלד מספר" סלמנדרה-החזון האפוקליפטי של הימים ההם המשתקף בראי של הזמן הזה. סלמנדרה-שיר השירים לאהבה הגוברת על הזדון ועל המוות. בקשר למוזר לי לדבר איתך: מצטער אבל אני ישיר בגלל עצמי-אני עדיין דיי שונא אותך,אם אני אומר לך שלא אני יהיה צבוע.עדיף להיות אמיתי...תביני אותי...ולא שונא של כאילו תמותי,לא שומר טינה.אלא שונא של לא מעוניין בשום קשר בשום חיבה,אפילו מתנגד... שבת שלום.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה פתטי לחלוטין. אני אפילו לא הולכת לדבר איתך על זה פה. אם תרצה לשמוע פעם באמת מה נסגר אתה יודע איפה למצוא אותי. ונראה אולי נקרא את הספר. שבת שלום.

...

תקני אותי אם אני טועה אבל לא פתחתי איתך שום דבר וכל מה שנפתח פעם נסגר ככה שלשמוע מה באמת נסגר לא ניראה לי הגיוני. אני לא חושב שאני אחפש אותך... ואם את באמת,אבל באמת רוצה לענות על התגובה הזו,שלחי לי הודעה פרטית או ששימי ת'איסי שלך אני אשמע שם...

איתיet

New member
הייתי רוצה לראות

את הפרצוף של הספרנית כשתבקש ממנה את הספר. "שלום. יש בספריה את הספר של היטלר, מיין קאמפף?" בהצלחה.

עזוב את זה...

אני רוצה לראות את הספרנית שתראה אותי בספרי אחרי המוווון זמן שלא ביקרתי שם ואחרי איזה 200 ספרים שיש לי בבית שעדיין לא החזרתי...חחח בקשר לספר של היטלר היא לא ניראה לי יודעת מיזה...חחחח

למעלה