שאלה,

limilu

New member
שאלה,

האם מישהו ניסה פעם את הבדיקה עם המראה? איזה מין דברים רואים שם? כי אני לא ממש מתלהבת מזה, ולא בטוחה אם אני לא אתעורר, אז אני רוצה לדעת עד כמה גרוע זה, או אם זה משתנה מאדם לאדם.

2 Jaded

New member
גם אני

מה שראיתי היה דומה לי כשהייתי בכיתה ד' ובזמן שהסתכלתי במראה הדמות התחילה להקריח =|

limilu

New member
איזה מוזר

תיארתי לעצמי שזה בטח כמו ניסיון של התת-מודע שלך להראות לך מה אתה באמת, ובולשיט כזה. בגלל זה אני לא ממש מתלהבת מהעניין הזה. אני סתם אתעורר בטח.

Scept

New member
כל פעם שרציתי לנסות,

המראות היו פשוט משטח זכוכית אטום- לא ראו בהן כלום.

DrEx

New member
מצחיק...

אני ראיתי את עצמי עם כיפה ולבוש חרדי וזקן... ושלוש ילדים שדיי דומים היו לידיי במראה

sh00sha

New member
מראה זה אחלה!

התופעות הקשורות במראה וחלומות שונות מאדם לאדם. בד``כ בחלום רואים במראה דברים משונים ומוזרים או את עצמינו בצורה שאינה תואמת את המציאות. למי שאוהב ריגושים כמוני אני ממליצה בחום לנסות את מזלו בחלום ולהביט במראה אם יוכל בחלום. ואכן, מראה היא בדיקת מציאות נהדרת... שינה עריבה, סבתא שושה.

sh00sha

New member
נ.ב

פעם, לפני שהכרתי את עולם החלומות הצלולים, ראיתי במראה מכשפה זקנה וצעקתי ``סבתא!``... זה היה אומנם בתוך סיוט אבל זה הרי כל הכיף! ;)

sh00sha

New member
נ.ב

פעם, לפני שהכרתי את עולם החלומות הצלולים, ראיתי במראה מכשפה זקנה וצעקתי ``סבתא!``... זה היה אומנם בתוך סיוט אבל זה הרי כל הכיף! ;)

helen12004

New member
ראיתי במראה...

את עצמי עם פנים צהובות והתסרוקת גבוהה כמו במאה ה-18 בכל שאר הפעמים ראיתי את עצמי כרגיל

silverhawk

New member
מראה היא לא בדיוק בדיקה

מראות בחלומות הם משהו מאוד מעניינות והמראות בהן משתנות מאדם לאדם. יש לשים לב שמה שרואים עשוי להפחיד, אבל אני ממליץ בחום לנסות. זו יכולה להיות חוויה מדהימה.

לקשמי

New member
ניסיתי פעם

כלומר אני הרבה פעמים מנסה את השיטה הזאת במציאות, פעם אחת זה קרה לי גם בחלום, שמתוך זה הבנתי שאני חולמת. הסתכלתי על עצמי במראה וראיתי את הדמות שלי הולכת וגדלה. מזה הבנתי שזה חלום. (וההמשך היה מדהים
)

למעלה