שאלה

FtempaS

New member
שאלה

זה בטח ידוע שבנים יותר מתחברים לבנים ובנות לבנות, הומוסקסואלים לבנות ולסביות לבנים פשוט משום שאין את המתח המיני ויש מן תיאום ציפיות ברורות. עכשיו, המצב הזה מתערער (אני משער) כשאתה ביסקסואל. כי אז יש את המתח המיני עם כל אדם וקשה יותר להפתח/ליצור קשרים "חברתיים" (כאלה שהם לא מיניים)... האם מה שאני אומר זה נכון לגבי אנשים שנמשכים לשני המינים? או שאולי לא? ואם כן - מה ההשפעות של זה לגביכם? אשמח לפירוט. ערב טוב לכולם !

J u s t m o i

New member
אממ../images/Emo12.gif

אני חושב שהטענה הזו לא נכונה גם אצל הומואים ולסביות... יש לי המון חברים בנים והמון חברות בנות, לרובם אני לא נמשך, וגם לאלה שאני נמשך, זה לא ממש משנה בשבילי משהו... בעיקר כשאתה יודע שהחברים שלך סטרייטים, ואין ממש סיכוי:| לא יודע, קשה לי לענות לך כי זו תאוריה נורא כללית ולאו דווקא נכונה... עזוב, תחכה שמישהו יתן לך תשובה לא מפגרת

FtempaS

New member
ברור

שלהומואים יהיו חברים בנים ובנות. זה לא סותר...אבל אני משער שלהומוסקסואל הרבה יותר קל להפתח בפני בת מאשר בפני בן. זה נכון לגבי כל אחד - תמיד יהיה לנו קל יותר להתחבר/להפתח בפני אנשים שאין איתם את המתח המיני. וגם אם החברים סטרייטים...אי אפשר למנוע משיכה, או שכן? לא נראה לי... כך שעדיין זה לא סותר את מה שכתבתי

J u s t m o i

New member
ברור שאי אפשר למנוע משיכה...

בקשר להפתחות- כן, בזה אני מסכים איתך... למרות שלי יש חבר סטרייט שאני מספר לו ה-כ-ל, בעוד שלשאר החברים [בנים ובנות] אני מספר הרבה פחות...

FtempaS

New member
אוקיי

העקרון הוא שקל יותר להתחבר ולהפתח בפני אנשים שאין איתם משיכה מינית... אז אם כך אשמח אם מישהו יסביר לי איך הוא מתמודד עם זה שאין בן אדם שהוא יכול ממש להפתח בפניו .

J u s t m o i

New member
אוקיי כאן אני יכול להתערב../images/Emo3.gif

"מתמודד עם זה שאין בן אדם שהוא יכול ממש להפתח בפניו"? אני לא חושב שבני אדם נפתחים לאנשים לפי המשיכה המינית... הומואים לדוגמא, נפתחים לנשים, נכון, אבל מה עם גברים הומואים אחרים?...

FtempaS

New member
לא הבנתי את השורה האחרונה שלך

"הומואים לדוגמא, נפתחים לנשים, נכון, אבל מה עם גברים הומואים אחרים?..." מז"א גברים הומואים אחרים? העובדה היא שכל בן אדם רוצה למצוא את החברים שבפניהם הוא יוכל להיות "אמיתי", פתוח, ליצור קשרים חברתיים, תקרא לזה איך שאתה רוצה - ואלו לרוב אותם האנשים שאין איתם את המתח המיני. מתח מיני הוא גורם חשוב מאוד כשמדברים על קשר חברתי טוב, כי הוא יכול "לשבש" את כל המערכת יחסים לפעמים. ואפשר לראות את זה אפילו בכתה א' - את החלוקה של החברים בנים וחברות בנות. ככה פועלת ההתנהגות שלנו.

toxic vamp

New member
זה לא ממש מכון...

החברות הכי מדהימה שלי,עם הידיד הכי טוב שלי,התחילה על בסיס משיכה מינית. ועכשיו אחרי שאנחנו כל כך קרובים אני לא יכולה לתאר לעצמי אותנו ביחד.הוא אחד האנשים היחידים שגם יודע עלי שאני בי.(חוץ מאלו שהייתי איתם בקשר). אז אצלי זה לא ממש שינה,המצב החברתי שלי בסדר גמור והוא לא מושפע מהמניות שלי...

למעלה