שאלה

גילת22

New member
שאלה

אני מתכננת טיול לארגנטינה (בואנוס איירס) רציתי לדעת אם ארגנטינה בדינה יקרה יחסית ומה בנוגע לעלות שכר דירה. בתכנון שלי להשכיר דירה קטנה, האם זה כדאי?

גרי רשף

New member
ארגנטינה די זולה

בטח ובטח יחסית לאירופה או ארה"ב. לגבי דירות- אין לי שמץ של מושג.

yaelgro

New member
תלוי בהמון גורמים

כמו: אזור, גודל הדירה ומצבה, מרוהטת או לא, שמירה, שירותי רווחה של הבניין, ועוד הרבה דברים.

ארגנטינה זולה בדברים הבאים:

*אוכל. *בילויים: בתי קפה, מסעדות, קולנוע (רק 10 שקל לכרטיס!!!!),באוליניג. לגבי פאבים וברים ומסיבות אין לי מושג. אבל סביר להניח שגם זה זול. הופעות זה דיי יקר. וגם בגדים זה יקר, בערך המחירים הם כמו בארץ, אבל תלוי איפה. לגבי מגורים אין לי מושג.

yaelgro

New member
10 שקלים לסרט אולי

באחד מבתי הקולנוע המעופשים והישנים. בבית קונוע טוב, עולה כרטיס בין 15 ל-25 שקלים. ופופקורן ושתיה המחיר סביר. שתיה ופופקורן גדולים עולים 15 שקל.

rosedal

New member
גם באבסטו

תלוי כמובן באיזה שעה בשעות השיא כרטיס עולה שקל15

חע!!! הצחקת אותי!!!!

שנה שעברה ההייתי בחופש הגדול בארגנטינה, ויצא לי להיות בהרבה בתי קולנוע, והם היו ממש על רמה, ובכולם שילמתי 10 שקל פחות או יותר, אבל זה לא הגיע ל25 שקל! יכול להיות שעכשיו שמאז שההייתי שם, הם העלו את המחירים.

yaelgro

New member
אני גרה פה

ואני הולכת המון לקולנוע! ככה שנראה לי שאני יודעת על מה אני מדברת. וכשכרטיס עולה לך בין 9 פסו ל15 פסו, זה אומר בין 15 ל-25 שקלים.

yaelgro

New member
לא משלמים בדולרים

משלמים בפסו. אוכל עדיין יחסית זול, אבל המחירים עולים פה כל פעם מחדש.

skooby

New member
אני שילמתי

7 פסו לקולנוע בבואנוס איירס בשעות הצהריים (בקניון בםלרמו) ובארץ האש 3 פסו בערב

אלון 58

New member
באזורי תיירות יש ../images/Emo208.gif למחירים../images/Emo70.gif

מזכרות ומוצרים שונים מתיקרים כשמדובר באזורי תיירות ו/או חנויות עם "מוצרים תיירותיים".

למעלה