שאלה ......

שאלה ......

ביום רביעי אני הולכת ליום ירושלים עם כל השכבה שלי ...זה כל כיתות ח' בכל הארץ יהיו שם (זה מה שהבנתי) והיום היה לנו על זה הרצאה ובמהלך הטיול אני נילך לעצרת חגיגית משהו ..וכולם יכנסו למקום כזה ויהיה שם הופעה של מפורסם ..אני אחד הילדים שאל איזה זמר או זמרת יהיו שם והילדים אמרו שיהיה שרית חדד ולאן שאנחנו הולכים זה מול בריכת אליסון הזה ..ואני לא יודעת עם היא תופעיה אצלנו או או בבריכה הזאת ..יעני זה יכול להיות שהיא תופיעה אצלנו ?<?

שיראל מ

New member
הייתי שמחה לענות לך רק ש...

אין לי מושג מה התשובה
מצטערת..

Music4Life

New member
זיוית

יש לך לוח הופעות באתר הרשמי, אז זו הצעה ידידותית להציץ בו לפעמים ולהתעדכן בו על הופעות של שרית........ אנו לא יודעים גם על כל הופעה שלה, זה בטח הסיבה למה לא ענו לך.

כנסי->

היתה לה היום הופעה בבריכת הסולטן
(שאגב,היה מהמם כרגיל..
) ...ויום רביעי היא מופיעה במופע ליום ירושלים..(יחד עם עוד זמרים שייתנו שם הופעה)..בגן סאקר .. מקווה שעזרתי..סלאמת

../images/Emo32.gif אממ מצאתי תמונות נחמדות

אולי הן יהיו חדשות לחלקכם... ויש גם קישור, שלא הבנתי ממנו כלום, זה משו על שיתוף קבצים.. קשור לשרית.

אני יודעת מותוק! ../images/Emo13.gif

אבל חלק מהן היו לי חדשות... אז אולי גם לחלק מהאנשים פה זה חדש... בכל מקרה תהנו

זיוית כנסייייי

אני חושבת שלכם מביאים את להקת גאיה (או גיה... אין לי מושג איך רושמים את זה...) כי גם לי יש טיול מחר מהבית ספר (אפשר לומר שזה במסגרת שיעורי של"ח) אז אם גם לכם זה ככה אתם תהיו בסוף הטיול לידי בריכת הסולטן ולא ליד גן סאקר... זה 2 הופעות שונות (הופעה אחת- של שריתו'ש הופעה שניה- במסגרת שיעורי של"ח מביאים את להקת גאיה...) אני אישית לא מגיעה מחר לטיול הזה כדי להספיק להגיע להופעה של שריתו'ש... מקווה שעזרתי-לילה טוב

למעלה