שאלה

^hunter^

New member
שאלה

פעם מישהו רשם כאן, ולא הצלחתי למצוא, מה אומרים סדרות האותיות של המחשבים הניידים של IBM. (כלומר, לאיזה שימוש דגמי ה T,Z וכו).. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק או לרשום מחדש. כמו כן, אני מתחיל להתגבש בקשר למחשב הנייד שארצה לקנות , למרות שאני עדיין במצב המתנה עד שאתחיל את הלימודים , מה גם שאינל יצאו עד אז עם הכור דו הכפול... ובתקווה שגם AMD. בינתיים דרישות מפתח הן: דיסק קשיח של 80GB לפחות זיכרון RAM של 512MB לפחות 3 יציאות USB לפחות מסך:עדיין מתלבט בין ניידות וקלילות של 12.1' לבין 15.4 רחב. וכרטיס מסך: מעוניין בכרטיס מסך יעודי עם 128MB זכרון לפחות שלא לוקח מזכרון המחשב. האם יש דגמים של IBM שעונים לדרישה הזאת ?

יאיר B

New member
IBM

R - תחליף לדסקטופ. מחשבים כבדים (3 ק"ג), מסך 15", מפרטים רבים שמתאימ כמעט לכל דבר. זולים יחסית (מועדפים לכן על סטודנטים). T - סדרת היוקרה. קלים יחסית (2.2-2.4 ק"ג), חזקים מאוד (שילדת טיטניום), גם חזקים טכנית (בעיקר כרטיסי מסך מתקדמים ומעבדים חזקים). מסכים של 14" לרוב. יקרים מאוד. X - הסדרה הקלה. מחשבים קלים מאוד (בערך 1.4 ק"ג), מסכים קטנים של 12", ללא כונן CD, חלקם חלשים טכנית (בעיקר מעבד), יקרים מאוד, יש דגם אחד שהוא טבלט. Z - סדרת המולטימדיה. מחשבים כבדים (כ-3 ק"ג), מסכים של 15.4" (רחבים), חומרה טובה, כרטיסי מסך טובים, מחיר ממוצע.

^hunter^

New member
שמתי את העין על סדרת ה Z

יש Zm ו Ze עד כמה שראיתי. סדרת הT יותר לאנשי עסקים ...

למעלה