שאלה...

פאבל007

New member
שאלה...

יש לי יומולדת בסוף יולי ובקצב שאני מתקדם אני חושב שאני יסיים עד סוף יולי את ה28..אז יש מצב שביום הולדת יהיה טסט? או כמה ימים אחרי?

Krishi

New member
אם המורה שלך יצליח לארגן לך טסט

ביום הולדת שלך אז הרווחת

מאסדה

New member
תלוי מה עשית

תלוי בהרבה דברים , 1 איזה מורה יש לך, אים עשית קבלנות או לפי שיעורים, עם עשית לפי שיערים אז למורה יש אינטרס לסחוט אותך עם קבלנות אז הא רוצה להתפטר ממך וישיג לך טסט עד היום הולדת. העיקר שיהיה לך בהצלחה.

Netanel17

New member
כן, זה אפשרי

חבר שלי עבר טסט ראשון בדיוק ביום ההולדת שלו. אבל את הרשיון הוא קיבל יום אחרי.

פאבל007

New member
ועוד שאלה..

עם אני צריך לקחת יותר מ2 אנשים...ויש איתי מבוגר םע רישיון באוטו הוא חייב לשבת לידי? ועוד דבר קטן "שיעור כפול" (2 שיעורםי רצוף) נחשבים ל2 שיעורים או אחד?

samata

New member
בתקופת המלווה

המלווה חייב לשבת לידך. בתקופה שמעבר למלווה - לא יודע, אבל אני חושב שכן.

Netanel17

New member
תשובות

בנוגע לשאלה הראשונה, אם אני לא טועה אז המלווה חייב לשבת לידך אם יש יותר מ2 נוסעים. ובנוגע לשאלה השניה, שיעור כפול נחשב ל2 שיעורים אחד אחרי השני. נגיד השיעור הכפול התחיל ב14:00 ונגמר ב15:20 אז זה כאילו השיעור הראשון התחיל מ14:00-14:40 ושיעור אחרי זה התחיל מ14:40-15:20

בתקופת

המלווה אסור לקחת יותר מ2 נוסעים ואחרי המלווה מותר בתנאי שיש לך מלווה

Marble Arch

New member
"מבוגר עם רשיון"-

אם הוא עומד בדרישות של מלווה (אאל"ט בן 24 לפחות עם 5 שנות רשיון או בן 30 לפחות עם 3 שנות רשיון), אז כן- הוא חייב לשבת לידך. אם הוא לא עומד בדרישות האלה, אז אתה סתם עובר על החוק וזה לא משנה איפה הוא יושב.

4LeafClover

New member
כן. אבל תיזהר

אני למשל נכשלתי ביומולדת. למזלי זה לא ממש ביאס אותי כי חברים שלי חמודים והם עודדו אותי. אבל תכלס, זה מאווווד מבאס לעשות טסט, ואנשים באים אליך ואומרים לך "מזל טוב!" בשיא ההתלהבות ואתה כזה "תודה.
, נכשלתי בטסט ראשון." בקיצור, לדעתי אל תעשה את זה לעצמך, סתם בשביל הסיכון. בהצלחה! ומזל טוב

aviGODFATHER

New member
נכון, וגם...

אם הוא יעבור ביום אחר מהיום הולדת יברכו אותו בשני ימים שונים

8-AN

New member
סוף יולי rulez חחחח

29 אגב למי שמתכנן לקנות לי משהו

Krishi

New member
אני אקנה לך נהג פרטי מיומן..

שתפסיק לעשות תאונות כל הזמן

8-AN

New member
בכיף ../images/Emo140.gif

לנהוג הפך למעמסה כי רוב הנסיעות זה לבסיס(נו לרכבת...) או חזרה שבשני המקרים אני עייף או כי לא ישנתי כמעט בהלוך לבסיס או כי היה שבוע\שבועיים(טפו טפו עוד לא היה 21
) קשים

למעלה