תלוי בהרבה דברים , 1 איזה מורה יש לך, אים עשית קבלנות או לפי שיעורים, עם עשית לפי שיערים אז למורה יש אינטרס לסחוט אותך עם קבלנות אז הא רוצה להתפטר ממך וישיג לך טסט עד היום הולדת. העיקר שיהיה לך בהצלחה.
עם אני צריך לקחת יותר מ2 אנשים...ויש איתי מבוגר םע רישיון באוטו הוא חייב לשבת לידי? ועוד דבר קטן "שיעור כפול" (2 שיעורםי רצוף) נחשבים ל2 שיעורים או אחד?
בנוגע לשאלה הראשונה, אם אני לא טועה אז המלווה חייב לשבת לידך אם יש יותר מ2 נוסעים. ובנוגע לשאלה השניה, שיעור כפול נחשב ל2 שיעורים אחד אחרי השני. נגיד השיעור הכפול התחיל ב14:00 ונגמר ב15:20 אז זה כאילו השיעור הראשון התחיל מ14:00-14:40 ושיעור אחרי זה התחיל מ14:40-15:20
אם הוא עומד בדרישות של מלווה (אאל"ט בן 24 לפחות עם 5 שנות רשיון או בן 30 לפחות עם 3 שנות רשיון), אז כן- הוא חייב לשבת לידך. אם הוא לא עומד בדרישות האלה, אז אתה סתם עובר על החוק וזה לא משנה איפה הוא יושב.
אני למשל נכשלתי ביומולדת. למזלי זה לא ממש ביאס אותי כי חברים שלי חמודים והם עודדו אותי. אבל תכלס, זה מאווווד מבאס לעשות טסט, ואנשים באים אליך ואומרים לך "מזל טוב!" בשיא ההתלהבות ואתה כזה "תודה.
, נכשלתי בטסט ראשון." בקיצור, לדעתי אל תעשה את זה לעצמך, סתם בשביל הסיכון. בהצלחה! ומזל טוב
לנהוג הפך למעמסה כי רוב הנסיעות זה לבסיס(נו לרכבת...) או חזרה שבשני המקרים אני עייף או כי לא ישנתי כמעט בהלוך לבסיס או כי היה שבוע\שבועיים(טפו טפו עוד לא היה 21