שאלה....

  • פותח הנושא mk25
  • פורסם בתאריך

mk25

New member
שאלה....

שלום לכולם.... קניתי מקרר מיוחד בשביל השוקולד שאני מכין(מקרר קוקה קולה קטן... והחלפתי לו טרמוסטט...עכשיו הוא מקרר ל16 מעלות.... עד כאן הכל טוב ויפה....אבל...השוקולד שלי מזיע בפנים! מה אני יכול לעשות???
 
זה בגלל הלחות ...

אתה יכול לקנות כל מיני "סופחי לחות" למיניהם שיש בשוק... ולשים במקרר.
 

mk25

New member
עוד שאלה...

איפה בשוק הם נמצאים בדיוק?? כמו כן...הטרמוסטט ששמתי קצת מזייף....הטמפ' זזה בין 12-16 מעלות.... מה הטמפרטורה המינימלית שלא תהרוג לי את הפרלינים?
 
אין לי מושג איפה קונים

הייתי מתחילה את החיפוש בחנויות כמו הום-סנטר, אייס...שיש בהן "הכל". טווח של 12-16 מעלות זה בסדר גמור. הפרלינים יחיו !
 

Rockamora

New member
לא בטוח אבל תנסה לפזר הרבה מלח

גס ביציאה של האוויר הקר. תדאג שהמלח לא יעוף לעבר הפרלינים
 
למעלה