שאלה

מ י כ ל 0

New member
שאלה

אנשים אתם יכולים לספר לי יותר על תרופות טבעיות לפתרון לבעיה של ריכוז? של איזה חברות יש? מה מומלץ? האם זה מועיל? כל מידע שהו ממש יעזור!!!! בבקשההההה תייחסו!!!!! אני ממש ממש ממש מתוסכלת ):

ori shwarzman

New member
תרופות טבעיות

לצערנו, אין תרופות טבעיות (כלומר ממקור צמחי) אשר הוכחו יעילות לADHD. עם זאת קיימים תרופות שונות להפרעות קשב וריכוז, ואם לא מסתדרים עם אחת מהן, ניתן לעבור לתרופה אחרת.

zivadina

New member
הטיפול בשניהם זהה

כיום הרופאים רואים ב-ADD תת קבוצה בתוך ה-ADHD. הטיפול התרופתי בשניהם הוא דומה.

מ י כ ל 0

New member
שאלה נוספת

יש פה אנשים שמשתמים בתרופה אשר קוראים לה קונצרטה? אם כן, מה אתם אומרים עליה? ואם יש אנשים שלא משתמשים בזה, האם שמעתם על התרופה הזו? אם כן, מה בדיוק שמעתם עליה? תודה!

פרחבר

New member
הבן של משתמש גם בקונצרטה וגם

בריטלין. הקונצרטה מכילה את החומר הפעיל בריטלין אבל היא משתחררת בגוף ב-3 מנות וכך גדלה ומתארכת ההשפעה של התרופה. במקום עד 4 שעות בריטלין הרגיל הקונצרטה פעילה עד 12 שעות - שוב כל ילד מגיב אחרי וטווח ההשפעה משתנה. השפעות הלוואי - דיווח על השפעה "עדינה" יותר, חוסר תיאבון קצת שונה. לבן שלי היו כאבי ראש ובטן ביומיים הראשונים ללקיחה. שוב, ההשפעה אינה שאריתית, והתרופה עוזבת את הגוף בצורה הטבעית ביותר.

zivadina

New member
ריטלין, קונצרטה, LA, SR

4 התרופות האלה הן סוגים שונים של החומר הפעיל בריטלין, שנקרא methylphenidate. בכל סוג החומר ארוז באופן שונה.

zorefs

New member
לגבי שאלתך ויש כאלה שלא יסכימו אז.

לגבי שאלתך בתי היא add ולקויית למידה גם אנחנו בטיפול כבר 3 חודשים של עץ הדעת זאת תרופה טבעית שמורכבת מצמחים לפי כל אחד ובעיותיו אחרי שעוברים אבחון. יהיו כאלה שלא יסכימו אתי וזאת זכותם אבל בתי יותר רגועה וקשובה ובלימודים היא השתפרה כך בתי. אני פניתי לטיפול מאחר שלא רציתי להשתמש ובגלל בעיות אחרות גם ברטלין או כל דבר אחר והמלצות ששמעתי החלטנו לנסות. זאת תרופה טבעית שמאבחנים את הילד לפי שיטה סינית ומטפלים כל ילד לגופו של עניין זה טיפול בסירופ מצמחים שמורכב לילד אנחנו מרוצים כל אחד יכול לחלוק או לא להסכים.

zivadina

New member
הטיפול מאוד מעניין אותנו

אף אחד לא יכול לחלוק על כך שזה עוזר לבת שלך. כולנו מחפשים את התרופה הכי טובה לילדים שלנו, ומעודדים מציאת טיפולים ותרופות טובות. הויכוח המתמיד הוא, כאשר אנשים משמיצים את התרופה שרובנו משתמשים בה, ריטלין. הרי אפשר להעדיף תרופה אחרת מבלי להשמיץ ריטלין, ואני שמחה שאת עושה כך. נשמח מאוד לקבל מידע מפורט יותר על אופן הנטילה של הפורמולה הסינית, ועד מתי המחקר יימשך.

zorefs

New member
בעקרון זה נעשה כך

בעקרון נעשה אבחון לבת שלי ובנוסף להיות גם לקויית למידה וקשב וריכוז יש לה עוד בעיות לכן אני אומרת שנעשה אבחון ולכל אחדה ההתאמה שלו. לבתי התגלה שיש בעיות בכליות הסיניות ועל כן אצלה באמת זה מראה למה הכל אצלה לא בסדר מלבד הדברים שציינתי. ועל כן ישנו מן התהליך מסויים. הותאמו לבתי מספר צמחים שהיא לוקחת את התרופה 3 פעמים ביום אחרי כחודש חל שיפור אפשר לומר שניסינו לפני כ-3 שבועות להוסיף עוד משהו אבל הגוף כנראה לא היה מוכן. היום התרופה בתחום הקשב שלה, בתחום הרגשי שלה, והבטחון מאוד עוזר לה היא מתפקדת יותר טוב פחות בעיות רגשיות, יותר בוגרת, יותר קשובה בלימודים יותר מצליחה ללמוד ולא לכעוס כל הזמן ולעשות יותר שעורים. מבחינה חברתית גם עזר לה בכיתה היתה לה איזה שהיא בעיה על כן אני אומרת לכל אחד האבחון שלו והצמחים שלו לטיפול. אני שמחה שלנו זה עוזר כרגע. הטיפול לכל ילד הוא שונה. סליחה שזה ארוך יצא

רפואה משלימה ו ADHD

המונח תרופאה טבעית לא נכונה, שכם גם קוקאין הוא חומר אורגני (סניגוד לסיננטי) והוא אפילו דומה לריטלין באופן הפעולה (מעורר). אז.... אבל נעשה סדר. הריטלין זה לא טיפול לבעיה ה- ADHD אלא פועל כחומר מקל. שילוב בין ריטלין לפעולה פסיכו-חינוכית נוספת מביא לשינוי ויותר קרובה למונח טיפול. יש ילדים שעבקות דרך החיים של ההורים בעידן המדורני הריטלין הוא תרופת פלא. הוא מהיר, מעט תוםפעות לוואי, ויש לו הצלחות לאור מחקרית שנים ארוכות כבר. טיפול בשיטה הוליסטי כזו או אחרת (החל מדיכור, נטורופטיה, הומאופטיה, הילינג וכד) לא יכול לבוא כתרופה לבעיה אלא כטיפול הוליסטי לאדם. טיפול כזה כדי שיצליח חייב להיגזר מתפיסת חיים. לא יעיל לטפל בשיטת טיפול אחד כמו טורופטיה ולהמשיך לאכול מזון לא טוב לתהליכי החשיבה. כמו כן, מציאות טיפול מתאים יכולה לקחת זמן רב. לכן לדעתי נכון הוא השילוב, ולכן זו רפואה משלימה ולא רםואה אלטרנטיבית. יש חומרים טבעים שידוע שיש להם השפעות טובות כמו האצה הירוקה, צמח המאקה, פרחי בך.אומגה 3 (לא ישירות אלא באופן עקיף)ודוגמתם. אולם בכלים שעומדים לראשות המדע לא ניתן לבדוק את יעילותם שכן בניגוד לטיפול תרופתי שמוגדר כטיפול אסטרטגי (טיפול לתסמונת, בשל הקלה בתופעות ברמת מתאם וסיבה) הרי שבטיפול הוליסטי הטיפול הוא אישי ולא ניתן להסיק הסקה דדוקטיבית. ייתכן טיפול שהיה טוב לאחד לא יהיה טוב לאחר. כמו גם לא הואיל ושיטות אלו לא נבחנות באופן מבוכר לא ניתן לדעת האם אין אפקט פלסבו (דמה - השפעה מכוח רצון) שברור שקיים בכל טיפול, אולם בריטלין בגלל שיטת בהמחקר של קבוצת מחקר וביקורת ניתן לאמוד מספרית את האפקט. בקיצור, אין תרופת פלא אלא הצלחה אישת שנובעת לרוב משינוי דרך חשיבה ואורך חיים של הילד ומשפחתו. אם זאת, אסור לתת לילד לסבול ולספוג כשלונות ונחיתות. ריטלין היא תרופה, ובהיעדר פתרון אחר היא טובה ובטוחה לשימוש. אולם, אם יש לכם את כוחות הנםש הזמן, ואתם כבר חיים אורך חיים שבאופן טבעי ממנו יגזר הטיפול, והילד לא סובל אז בוודאי שזה עדיף. גיל

למעלה