שאלה

skoob24

New member
שאלה

מישהו יודע נתונים סטטיסטים לגבי כמות הפציעות וחומרתן במירוצי סופרמוטו? אין לי ספק שזה הרבה יותר בטוח מהכביש (אין מכוניות, יש צמיגים סביב המסלול, יש מיגון מלא לרוכבים) אבל בכל זאת, אם מישהו שוקל להשתלב במירוצים ורוצה סטטיסטיקת פציעות, יש למישהו מושג? ובנוסף, מהן הפציעות האופייניות? אני יודע שהשאלה מנחסת את האווירה הכיפית, אבל את העובדות כדאי לדעת, לא?

הרושמת

New member
הפציעה העיקרית והחמורה ביותר היא...

של המוח. המוח האנושי נפגע מרכיבת סופרמוטו לעתים בצורה שלא ניתן לשקמו לכפי שהוא היה לפני רכיבת הסופרמוטו. יש מחלקה סגורה שלמה בשלוותא שמאוכלסת ע"י רוכי סופרמוטו שלא יכלו להתנער מההלם ומוחם מעולם לא השתקם. כל השאר הפציעות ממש לא רציניות וניתנות לטיפול ע"י גבס, ברזלים ומנוחה. ומי המתעניין בסטטיסטיקה לפציעות... אולי מוטב לו לחשוב שוב אם הוא רוצה לעלות על הגריד או לא

Super Max

New member
ספורט הוא עיסוק מסוכן

הרבה יותר בטוח להישאר בבית (גם זה לא, מרבית הפציעות מתרחשות בתוך הבית). לפעמים נפצעים. בד"כ הנזק מסתכם באגו חבול (תמיד בר ריפוי), אבל, כן, לפעמים חוטפים קצת שפשופים, איזה נקע ופעם בכמה זמן גם עלולים לשבור רגל או יד (למרות שמרבית האנשים שאני מכיר שעוסקים בספורט הזה עוצרים בשלב האגו החבול). בקיצור, אם אתה חושש מסטטיסטיקה, המנע מלשחק בענפי ספורט כמו כדורגל, כדורסל, טניס, וכן, גם סופרמוטו, והיצמד לענפים בטוחים יותר כמו ברידג' או סנוקר. לחילופין, תלה 'ברכת הדרך' קטנה על הכידון, לא יכול להזיק. SM

motorcycle boy

New member
סנוקר פוגע בגב והגיר מסרטן,קלפים

הולך בדרך כלל עם סיגריות ואלכוהול.

אהוד א1

New member
ועדיין,מבחינה סטטיסטית...

אם תקח בחשבון את כמות האימונים והמירוצים בשלוש השנים האחרונות ותזכר בכמות הפציעות של הרוכבים- הכמות קטנה (טפו טפו טפו
) והפציעות יחסית קלות. עניין של מזל אבל גם של משמעת והקפדה על כללים.

הרושמת

New member
כן, אבל כשזה קורה לך אישית

אתה הופך ל100% סטטיסטיקה (אהמ אהמ אהמ)

Pine tree

New member
אם נוסעים לאט ובזהירות ,בהתאם

לחוקי התנועה אז הסיכוי להיפצע קטן במידה ניכרת.

LY 192

New member
ובכן סקובידוב , הסטטיס' נחלקת ל-2

1. אני נפצע- במקרה זה הסטטיסטיקה לא תקיפה אלא תוקפת. 2. הוא נפצע - כאן אנו נכנסים למה שנקרא בסטטיסטיקה "כשל מהמרים " הסבר- מהמר מטיל מטבע. לכל צד יש סיכוי של 50 אחוז, נכון? עכשיו , אם יצא עץ, מה הסיכוי לעץ בהטלה הבאה ? נכון 50 אחוז. ואם נזרוק עוד 100 פעם, ובכולם יצא עץ , מה הסיכוי לפאלי בהטלה ה- 101 ? נכון סקובידו, שוב 50 אחוז. אז היכן הכשל תישאל ? טוב אם שאלת אז המהמרים חושבים שככל שיוצא יותר פעמים עץ, הסיכוי לפאלי בהטלה הבאה גדל וזה הכשלון שלהם. עכשיו, במקום מטבע , תתחילח להריץ רוכבים ותתחיל לספור. אם עוד לא הבנת ,אז קודם כל מגיע לך כי גם אנחנו לא הבנו את השאלה שלך. דבר שני , יש כאלה שנופלים הרבה קמים וממשיכים, יש כאלה שנופלים מעט ולא קמים ויש כאלה שלא נופלים מפני שהם לא רוכבים. בשיעור הבא נלמד על רוכבי מיקלדת ולמה הם לא נפצעים

למעלה