שאלה...

שאלה...

ביום שלישי אני נוסעת לאיש העדות שלנו עם כמה חברות מהמסע הוא ואשתו הזמינו אותנו אליו הביתה.. אני רוצה לקנות לו משהו... או להכין לו משהו... ואין לי רעיונות וזה חייב להיות כמה שיותר מהר כי אין לי זמן אוףףףף נ.ב- יש לי מתכונת-מגן בהיסטוריה יחידה שנייה וזה הרבה יותר קל ללמוד על השואה ומה שבעקבותיה אחרי המסע פתאום אני מקבלת פלאשבקים מפולין ומהסברים של סטפן איש העדות..

edna katz

New member
עצה קטנה

גם אני נוסעת בקרוב עם יתר חברותיי לאשת העדות שלנו. חבל שאין לך זמן אחרת היית יכולת להכין דברים יפים מאוד, אחד הרעיונות שהכי יפה לתת זה אלבום. הכוונה שלי היא לאלבום מעוצב אבל בגלל שאין לך זמן את יכולה להכניס את כל התמונות שלך יחד עם איש העדות(אני מקווה שיש לכם הרבה תמונות איתו) אם אין לך הרבה תמונות אז אתן יכולות לעשות את זה כמה בנות ולאסוף מכמה תלמידות שיש להן הרבה תמונות. בגלל שאין לך זמן אז תכניסי את כל התמונות לאלבום כיסים רגיל אבל ליד כל תמונה תכתבי איפה זה ומה עשיתם וזה יהיה נחמד... בהצלחה!!! עדנה.

trigotrigo

New member
אני הייתי קונה משהו שלא קשור למסע

זה מייצג, לדעתי, המשכיות כללית של הקשר, ולא יוצר סיכוי כלשהו לזכרונות לא נכונים.

ashkeloni

New member
מממ

לדעתי אלבום זאת בהחלט אחת המתנות היותר נחמדות שיש. וכן, אני מכיר את זה, הייתה לי היום מתכונת בהיסטוריה יחידה שנייה גם, ותכלס הרבה יותר מעניין ללמוד על השואה ומלחמת העולם השנייה והנאצים וכל זה אחרי כל הידע שלמדתי במהלך המסע, זה ממש מעניין

Pukipsey007

New member
אלבום זה באמת רעיון טוב

ואם לא זה
אולי איזה ספר נחמד/עט עם הקדשה מהמשלחת או משהו חביב כזה

חשבתי על לצלם וידיאו

את כל חברי המשלחת... ולהעביר בבצפר את זה לקלטת אבל השאלה עם יש לו וידיאו כי לdvd אין לי זמן ללכת להעביר בחנות צילום...

newKiticat

New member
ואולי

אולי פשוט תכתבי לו מכתב אמיתי וכנה? על מה שהמפגש עשה לך וכמה הוא תרם לך? בלי הרבה פיצוצים ושטויות- פשוט ואמיתי.

למעלה