שאלה

חרציתה

New member
שאלה

השיר love me like a hurricane, מופיע איפהשהוא? עברתי על הדיסקוגרפיה מכל כיוון והוא לא מופיע אפילו כסינגל. מצד שני - הוא שלהם.. מישהו יודע? תודה

AeroTom

New member
זה ממש לא שיר של זפלין...

יש את השיר Rock You Like A Hurricane של ה-Scorpions שהוא די מוכר...אולי הכוונה היא אליו. בכל מקרה ל-זפלין אין שיר העונה לשם הזה.

חרציתה

New member
לא, לא מדובר בשיר של הסקורפיונס...

עשיתי חיפוש למילים בגוגל ושם דווקא לא חסרות תוצאות (אני אוסיף למטה). יש שיר כזה, השאלה היא למה הוא כל כך מוסתר.. ואיפה אפשר למצוא אותו. אגב, אם היית שומע את השיר, שומעים שהוא שלהם.

AeroTom

New member
זה לא שיר של הלהקה

תאמיני לי שאין להם כזה שיר...ממה שראיתי בדפי חיפוש של זה, אז ציינו שם את כל השירים שהלהקה ביצעה גם חלקית בהופעות וכדומה. שזה הרבה קאברים שעשו בהופעות שלהם בין השנים (בדרך כלל בתוך Medley של איזה שיר). אז יכול להיות שזה קאבר שהלהקה ביצעה אותו חלקית באיזה Medley מתי שהוא, למרות שאני בדרך כלל זוכר אותם, וזה ספציפית ממש לא זכור לי שהם הכניסו מתי שהוא. אבל בהחלט ייתכן. לא מצאתי גם את השיר הזה והאמן המקורי שביצע אותו, אז זה מאוד מוזר... מה שבטוח זה לא שיר מקורי של הלהקה, אבל יש סיכוי שהיא ביצעה לו קאבר פעם בהופעה, למרות שלא מצאתי שום אזכור לזה. בכל אופן זה לא שיר מקורי של זפלין וכמובן לא שוחרר רשמית אף פעם באף הוצאה של הלהקה (או הוקלט על-ידם).

Aero Jury

New member
זה דווקא כן שיר של זפלין..

זה outtake מ-1972 והם הקליטו אותו בסטודיו, זה ממש לא שיר מאיזו הופעה.. יש לי אותו כבר שנים, שיר מאוד משעשע! בכלל, הנה אתר שיעזור לדעת יותר על ה-outtakes של הלהקה במהלך השנים.

למעלה