שאלה

redroze

New member
שאלה

אני מחפש ספורטיביות בתקציב של 50K-60K, האפשריות הם מזדה mx3, טויוטה סיליקה, יונדאי קופה, רובר MG (קשה לי להאמין שאני אמצע אחת כזו שמתאימה לתקציב), אלפא רומאו gtv, טיגרה, רובר 827. מה לפי דעתכם הכי עדיפה??? עוד אפשרויות יתקבלו בשמחה (חוץ מפז´ו)

razmel

New member
עיצוב ספורטיבי

ברוב המכוניות שהצעת רק העיצוב והתדמית ספורטיביים, ההתנהגות לא. חפש במחירון לגבי ב.מ.וו וסיטרואן וולקן. ולמה לא פיג´ו ?

redroze

New member
זה ישמע קצת מגעיל אבל . . . .

החיצוניות דיי משנה לי. הוצאת לי את המילים מהפה, חיפשתי הגדרה לסיבה שאני לא חושב (בינתיים) על פיג´ו וזה גם החלק של החיצוניות וגם הגודל של הרכב, יש לי ברחוב 306 XSI לבנה והיא מוצאת חן בעניי אבל אם אני שם אותה ליד mx3 או יונדאי קופה אז הביצועים כמעט אותו הדבר (הפג´ו קצת יותר טובה) ואז אני עובר לשיקולים של איך שהיא נראת וזה הבדלים ענקיים ויש עוד פרמטרים אבל זה יקח לי את כל הלילה לפרט אז נעזוב, כבודה של הפג´ו במקומה (אני מאוד אוהב אותם אבל משהו מפריע לי אצלה). הב.מ.וו. היחידה שנכנסת לתקציב שלי היא 316 (אולי במקרה של מציאה אז 318) שנת 90 ומטה ובמצב לא כ"כ טוב (אז פשוט חבל על ההשקעה). אני אסכם את הסיטרואן במשפט אחת, לא נסיתי עדיין וממש לא בא לי לנסות (רק ה-c5 מתקרבת לנורמליות) אבל בגלל שמלצת על הוולקן אני אבדוק אותה (למרות הבעיה השכלית שלי עם סיטרואן).

rtwingo

New member
תבדוק וולקן!

היא אולי לא הכי יפה בעולם- אבל היא מאוד מהנה ובהחלט כדאית במחיר המצחיק שלה!

rtwingo

New member
הMG והGTV הן האופציות העדיפות,

את ה827 תוריד, הקשר בינה לבין ספורטיבי הוא בערך כמו הקשר בין פוליטיקאי ולאמת.

be_roo

New member
גם לטיגרה יש רק עיצוב

זה על אותו עקרון של ה-323F, אם החרטום נמוך והפנסים נשלפים, בטוח שהיא מכונית ספורט שחבל על הזמן.

redroze

New member
מסכים אתך . . .

רשמתי אותם כאופציה בשביל לא לפגוע בכבודם (הן רשומות כמכוניות ספורט אז...). אני מאוד מאוד לא אוהב את ה-323f (יש לי כזו לשכנה שלי) וזה ממש כואב לי כל בוקר לראות את המכונית הזו. הטיגרה לפחות נראת טוב (כבר שיפור מה-323f) אבל למרות שאני נהגתי באומגה (השכרנו באנגליה, היינו צריכים לקבל אסטרה אבל היה רק אומגה אז מי אני שאתנגד . . .) יש לי מקום של כבוד לאופל, פשוט חוויה ולפי דעתי מכונית מנהלים אחת מהטובות ביותר (ממש נגיעה קטנה (גדולה) מהצמרת, הצמרת זה כמובן מרצדס ב.מ.וו. ובטופ לקסוס וכו´). אז הטיגרה "קצת" מעל התקציב (שנת 98 75K) אבל היא עדיין לא מה שאני מחפש. אני לא יודע למה אבל אני פשוט מאוהב ב-mx3 וביונדאי קופה למרות הביצועים החלשים של היונדאי היא יותר "מדברת" אליי (גם מבחינת הביצועים שאני דורש וגם יופי, מחיר וכו´) וה-mx3 ממש חמודה, הייתה כזו כמה רחובות מהבית שלי והוא בדיוק מכר אותה חודש שעבר אבל הוא רצה הרבה עליה (70K) וגם הוא מיהר למכור אותה (בלי בדיקות, ניירות ובלאגנים) אז אמרתי שנחכה להזדמנות הבאה. . . . והסיליקה (חבל"ז!!!) לפני יומיים עברה סיליקה לבנה מהממת (נראתה כאילו עכשיו קנו אותה), נשארתי עם פה פעור חצי שעה (זה כל מה שיש לי להגיד) . . .

סליחה חברים....אבל...../images/Emo13.gif

אם במראה עסקינן? רק רנו מגאן קופה! והיא לא רעה מבחינת ביצועים ( לא אימפרזה טורבו, לא וולקן, ולא RSI, אבל יפיפיה אמיתית! ).

למעלה