מסכים אתך . . .
רשמתי אותם כאופציה בשביל לא לפגוע בכבודם (הן רשומות כמכוניות ספורט אז...). אני מאוד מאוד לא אוהב את ה-323f (יש לי כזו לשכנה שלי) וזה ממש כואב לי כל בוקר לראות את המכונית הזו. הטיגרה לפחות נראת טוב (כבר שיפור מה-323f) אבל למרות שאני נהגתי באומגה (השכרנו באנגליה, היינו צריכים לקבל אסטרה אבל היה רק אומגה אז מי אני שאתנגד . . .) יש לי מקום של כבוד לאופל, פשוט חוויה ולפי דעתי מכונית מנהלים אחת מהטובות ביותר (ממש נגיעה קטנה (גדולה) מהצמרת, הצמרת זה כמובן מרצדס ב.מ.וו. ובטופ לקסוס וכו´). אז הטיגרה "קצת" מעל התקציב (שנת 98 75K) אבל היא עדיין לא מה שאני מחפש. אני לא יודע למה אבל אני פשוט מאוהב ב-mx3 וביונדאי קופה למרות הביצועים החלשים של היונדאי היא יותר "מדברת" אליי (גם מבחינת הביצועים שאני דורש וגם יופי, מחיר וכו´) וה-mx3 ממש חמודה, הייתה כזו כמה רחובות מהבית שלי והוא בדיוק מכר אותה חודש שעבר אבל הוא רצה הרבה עליה (70K) וגם הוא מיהר למכור אותה (בלי בדיקות, ניירות ובלאגנים) אז אמרתי שנחכה להזדמנות הבאה. . . . והסיליקה (חבל"ז!!!) לפני יומיים עברה סיליקה לבנה מהממת (נראתה כאילו עכשיו קנו אותה), נשארתי עם פה פעור חצי שעה (זה כל מה שיש לי להגיד) . . .