שאלה

שאלה

מה אתם ממליצים לי כמטפלת לילדה בכיתה ב, חסרת שקט, מלאת עניין וסקרנות, כל הזמן מתפתלת על המיטה לעתים שוכבת על הבטן ואז על הצד ואז על הגב וחוזר חלילה, נותנת לי לגעת בה בשמחה אך כעבור כמה דקות משנה תנוחה או שואלת שאלה או מזיזה רגל אחת ומסתכלת גם היא מה אני עושה לה ברגל הזו או מלא שאלות שאני עונה לה עליהן כמיטב יכולתי. מטפלת בה עקב החוסר שקט- טיפול הרגעה ותמיכה. אציין שיש לה עקב צר, רגליים קטנות ודי מכווצת את הרגל כלפי פנים כלומר יש כינוס של כף הרגל במרידיאן 3. בנוסף יש קו סרעפת תחום שמפריד בין אש למים. ענת.

csh018

New member
ענת, עפ"י תאור של כף הרגל נראה לי

שקיים פחד קיומי, כאילו היא מנסה לאחז בקרקע. יש לעשות עבודה גם אימא של הילדה שתעזור לה ותיתן לה ביטחון וגם החסימה של הרגשות שלא מאפשרת להם לצאת החוצה. אפשר לעבוד איתה עם ציורים. בהצלחה שלומי

הי שלומי

תודה על התשובה. גם אני חושבת שמדובר בילדה חסרת בטחון המחפשת משהו להאחז בו... איך בדיוק לעבוד איתה על ציורים? למה התכוונת? אשמח אם תפרט. ענת.

csh018

New member
יש לי מטופלת שהיא מטפלת באומניות

ששיתפה אותי בטיפולים שהיא עושה למקרים דומים בעזרת ציורים ואז מיד זה קפץ לי כפתרון, אני לא מומחה בתחום. אך יותר קרוב אלי אלו תמציות באך שיכולים לעזור, וטיפול רפלקסולוגי, אם תחפשי בפורום אני חושב שדברנו ונתנו פתרונות. בהצלחה ומזל טוב שלומי

למעלה