שאלה

epitaph

New member
כן

לא יודע אם הוא בסיבוב הופעות כרגע אבל הבן אדם כבר הספיק להציע הורדה בתשלום באתר שלו להופעות שלו מפברואר ומרץ השנה.

Anuerysm

New member
אוקי תודה

ויש לי עוד כמה שאלות במהלך 2007 או 2008 הוא מתכוון להופיע בסן פרנסיסקו? ובהרכב שלו יש קרימזונים?

epitaph

New member
אין לי שמץ כרגע...

לא הצלחתי למצוא כרגע את הזמנים של ההופעות של סיבוב ההופעות שלו בשנה, שנתיים הקרובות. אני אבדוק את זה בהזדמנות. לגבי קרימזונים בהרכב שלו, בד"א כשהוא מופיע סולו הוא באמת מופיע כסולו, משמע רק הוא, הגיטרה והפריפטרוניקס שלו, מה שכן, ב2007-2008 אמור כבר להתגבש ההרכב החדש של קינג קרימזון ויש מצב טוב שהם יצאו לסיבוב הופעות עוד לפני שיוציאו אלבום ככה שיש מצב טוב שהם יגיעו לסן פרנסיסקו או הסביבה בשנים האלה.

Anuerysm

New member
אני מאוד מקווה שכן

ובשנים האלה הם גם יוציאו דיסק חדש?

epitaph

New member
מאוד מקווה...

העסק עצמו די נמצא בערפל כרגע. לפי האתר הזה (תחת הכותרת 2000S), התיכנון המקורי היה שקרימזון החדשים יתחילו בספטמבר 2007 אבל לפי הדיווחים של פריפ (אפשר למצוא אותם באתר הרשמי של קרימזון) הוא ובילו כבר נפגשו באולפן של בילו בפברואר השנה, אין לי מושג מה נגמר עם זה...

Anuerysm

New member
ספטמבר רחוק לי

אני מקווה שהם יעשו הופעה עד אוגוסט

genghis

New member
ראיתי אותו בהופעה...

בסאן פרנסיסקו במועדון הפילמור המפורסם. הוא חימם (!) את פורקיופיין טרי..... ישב עם גיטרה וכל ההגברה סביבו ונתן שני קטעים אינסטרומנטליים משגעים... זה היה לפני פחות משנה ביוני 05.... אגב ההופעה הזו לא פורסמה או הייתה יוצאת דופן מבחינת מה שהמועדון מציע כל השנה. אם אתה בסביבה שווה רק ללכת לראות את האגדה (המועדון), היו סדר גודל של 1500 איש באולם. פשוט פנטסטי. איתי

FunkyMonk

New member
אאז"נ

ראיתי היכנשהו שנאמר כי הקרימסון חוזרים לסיבוב ב-2007.

למעלה