שאלה

טלינקה5

New member
שאלה

תגידו, מה דעתכם על כל האלימות שאמינם משדר ותומך בה? ועניין השימוש בסמים? למשל המשפט הבא: fuck it, take drugs, rape sluts אני אישית מאוד נגד זה מה אתכם?

Under the GUN

New member
משדר אלימות? אולי... אבל תומך?

לא נראה לי שהוא ממש תומך בזה... חוצמזה, ותני לי לצטט שיר שלו: A lot of people think that.. what I say on records or what I talk about on a record, that I actually do in real life or that I believe in it Or if I say that, I wanna kill somebody, that.. I'm actually gonna do it or that I believe in it Bullshit אסור להתייחס לממשהו שאמינם אומר במיוחד לא בשירים קומיים כמו who knew

טלינקה5

New member
אז אני אתן לך עוד ציטוטים

"I do promote violence and I don't give a fuck." "don't do drugs, don't have unprotected sex, don't be violent... leave that to me."

galileho

New member
אם את כל כך נגד זה למה את

שומעת את השירים שלו
כי אפאחד לא היה מביא את הציטוטים האלה אלא אם כע הוא ממש שמע את השירים ...

טלינקה5

New member
אבל...

זה לא משירים הציטוטים שהבאתי, לא? ואני לא נגד ולא בעד, אני רק רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים.

irashady

New member
תראי

זה שאני שומעת את אמינם לא אומר שכל מילה שהוא מוציא מהפה אני מעודדת אבל אני גדלתי על המוזיקה שלו... את לא יודעת כמה למדתי ממנו יש לו את גם את השירים המטומטמים שלו... את צריכה לדעת איפה לקחת את הדברים ברצינות ואיפה לא לכל בנאדם יש את היציאות שלו ואת השטויות שהוא אומר תפסיקו להידבק לכל מילה שלו... תנסי אולי להקשיב לשירים שבאמת באים לו מהלב מאשר להידבק לכל הבלאגן שהוא עושה בתקשורת עם השטויות שהוא כותב לפעמים הוא רק בנאדם... וזכותו להאמין במה שהוא רוצה ולכתוב על מה שהוא רוצה והוא ממש לא מעודד אלימות תקשיבי ל- Sing For The Moment זה לא יאומן שהוא צריך לעשות שירים ואח"כ בגלל שאנשים לא מבינים אותו נכון הוא עוד צריך להסביר להם את זה אח"כ בשירים יותר רציניים כל אחד מאיתנו מספיק בוגר כדי לקחת את הדברים שהוא אומיר בפרופורציות אז הוא שר בצחוק בשיר אחד על אלימות... אז זה אומר שכולנו נרוץ עכשיו עם סכינים ברחוב?! בחיאת!

KingpinEX

New member
המשפט שהבאת מראה שלא שמעת

את השיר לעומק... השורה אחרי השורה ששמת היא get a sense of humor תשיגו חוש הומור, השורה הזאת היא למעשה אומרת הם אומרים שאני מעודד אלימות וסמים אז סבבה אני יגיד את זה, קחו סמים ותאנסו זונות. תשיגו חוש הומור!

למעלה