שאלה

שאלה

בפורום הזה מתעסקים בנושא ברצינות או שמדברים בעיקר על סיפורי רוחות? ידיד טוב שלי נפטר בשבת לפנות בוקר, היום הוא נקבר, והמוות שלו גרם לי להמון מחשבות ותהיות. יש מצב שתוכלו לענות לי על חלק מהן?

ה"ידיד" שלך,את מתכוונת לנימרוד?

הידוע בכינוי "אלפא בריבוע". משתתף בצערך

אכן הכוונה אליו

מתישהו אני באמת אקלוט שהוא איננו ואני לא אראה אותו יותר

והוא באמת היה ידיד שלי

ולא "ידיד", הכרנו גם מעבר לפורום והיינו מיודדים באופן אישי, וקרובים.

Dark faith

New member
שמעתי על המקרה המצער הזה

וליבי איתכם, עם כל הקהילה, ועם המשפחה. מוות כל כך טראגי וחסר סיבה. את מוזמנת לשאול כל שאלה, ליבי איתך ועם כאבך

מסקרן אותי עכשיו

אם הוא רואה אותנו, אם הוא יודע מה עובר עלינו עכשיו, אם זה שאני רואה עכשיו את הפנים שלו בדמיון (לא מחייך, למרות שהוא תמיד חייך), זה אומר משהו. אמרו לי שזה טיפשי אבל כבר חשבתי על האפשרות לנסות לתקשר איתו באיזה טקס או איך שלא קוראים לסיאנסים האלו, עם כמה שזה מפחיד.

לא ממליץ לך בכלל על סיאנס.

אפשר לחלות במחלת האסלאי,יש דיבוקים,מחלות,שלא נדע. ובכלל עם תעשי סיאנס ותזמני את נמרוד,זה רק יפריע לו.

ממה הוא נפטר?

לגבי האם הוא רואה אותנו התשובה היא כן, יש אמונה ביהדות שנשמת המת מרחפת בקרב אוהביו ומכריו עד חודש אחרי הפטירה ובבית המשפחה עד שנה ע''מ לדעת שמסתדרים בלעדיו הייתי מציעה לך לא לנסות לתקשר עימו בסיאנס מפני שזה לא בטוח שהוא יגיע לשוחח איתך רוחות שקרניות יכולות לעלות ולדבר איתך וזה רק יעשה לך רע.. ומה גם שזה לא בריא לנשמת המת אז לא הייתי ממליצה לך לעכב את ההתקדמות שלו
לינוי

לא ברור ממה הוא נפטר

זה היה פתאומי, בחור צעיר ובריא. יש משהו שאת כן ממליצה לי לעשות?

לשחרר ממנו זה יעזור לו להמשיך הלאה

ומעבר לזה תעשי דברים שינציחו את זכרו, שישמרו אותו בזכרון שלך, תפרקי את הרגשות שלך כדי שלא תרגישי פספוס
תהיי חזקה לינוי

Dark faith

New member
../images/Emo45.gif

אני גם מאוד ממליצה על ספריו של מייקל ניוטון- בהחלט עוזרים להבין את המוות. ותזכרי, שהמוות הוא רק מסדרון לחיים חדשים, נשמתנו ממשיכה להתקיים לנצח...

AmitAmstrong

New member
לא כדי לך לעשות סיאנס,

קורים מקרים שבמקום הרוח שרוצים להעלות, עולה רוח אחרת שנקראת "רוח רעה" ואז היא יכולה להיכנס בך, ויש מלא סיבוכים עם זה. וזה אמיתי. אז תעשי לי טובה, ואל תעשי סיאנס. זה באמת מסוכן. אגב, מריה אחלה פורום אני אהיה אורחת קבועה, מעמית =]

התכוונתי יאני אני מצטט אותך

לא הבנת אותי נכון... אני מאוד מאוד מצטער על מה שקרה,קראתי והגבתי לכם אפילו בפורום. שלא תדעו יותר צער

למעלה