שאלה

Taltalon269

New member
שאלה

יש לי מתכון לעוגיות שוקולד ממכרות (אפילו זכיתי לכמה הצעות נישואין בזכותן) אבל הבעיה היא שעם כמה שהן טעימות הן לא ממש פוטוגניות. השכבה העליונה שלהן תמיד מתבקעת... מצרפת את המתכון שתאמרו לי מה לשנות כדי שיצאו חלקות ומפתות 175 ג' שוקולד מריר (משתמשת בשוקולד פריבל 56%) 100 ג' מחמאה 2 ביצים 100 ג' סוכר לבן 40 ג' סוכר חום 40 ג' קמח 25 ג' קקאו 250 ג' שוקולד צ'יפס תנור מחומם מראש ל-175 מעלות, אופה אותן בערך 10 דקות (כך שהן עדין מעט נמסות מבפנים) תודה

Taltalon269

New member
ההכנה

ממיסה את השוקולד והמחמאה בינתיים מקציפה את הביצים והסוכר מוסיפה את התערובת המומסת מוסיפה קמח וקקאו עם כף מערבבת בפנים את השבבי שוקולד ויוצרת תלוליות קטנות על הנייר אפייה מה לשנות?

המפיסטה

New member
אוף כמה שוקולד!

נראה לי שיש שגיאה כלשהי במתכון שלך . בכל אופן אם את רוצה את יכולה לפזר אבקת סוכר כשהעסק יוצא מהתנור, ואחרי שזה מתקרר שוב. אבל האמת שהמתכון נראה כמו לאכול שוקולד עם שוקולד. תנסי לוותר בכלל על השוקולד צ'יפס -ותחליפי אותם באגוזים קצוצים. אפשרות אחרת פחות מומלצת היא להכפיל את כמות הקקאו והקמח-- פשוט אין לך כמעט שום חומר שמייצב לך את העסק. ושימי לב שגודל העוגיות יהיה שווה פחות או יותר. בהצלחה -ודווחי איך יצא

למעלה