שאלה

FARFEN

New member
שאלה

איפה ניתן להשיג את הdvd או את הוידאו של העונות של פארסקייפ? אבל לא דרך האינטרנט! פשוט אני מקליט את הסידרה מהוט אקסטרה כל יום שישי,גם בגלל שזה יוצא(בחורף לפחות)בשבת וגם בגלל שלרוב אני לא בבית. בקיצור יוצא שכל פעם (פעמיים בסך-הכל השנה ושנה שעברה) שמישהו מקליט לי את הפרק האחרון בעונה 2 ואת הפרק הראשון בעונה 3 (או שזה שתי הראשונים מעונה3?
) אז הוידאו מחליט לא להקליט ומה שאני רואה לאחר שאני חוזר הביתה אחרי שבועיים של ציפייה זה מסך כחול! איזה כיף לי
אז החלטתי לנסות לקנות את זה איפה שהוא. ואם בינתיים מישהו ירצה ליכתוב לי בקיצור מה קרה אחרי שסקורפייוס השאיר את קרייטון על שולחן הניתוחים ,זה יהיה ממש נחמד.

eve6

New member
אם אתה גר באזור המרכז

אז יש את הסדרה כולה להשאלה בספריית האוזן השלישית בת"א (כך אני השלמתי חוסרים
) הספרייה הנ"ל קיימת גם בירושלים, אבל אני לא יודעת אם הם מחזיקים את פארסקייפ. ניתן לקנות DVD דרך לייזר קלאב (לינק מצורף), שאין לי איתם נסיון אמנם, אבל נראה שהם די מעודכנים מבחינת מה שהם מחזיקים באתר. שים לב שהמהדורה שאתה צריך היא ה-STARBURST EDITION, שהיא המהדורה המעודכנת ביותר, עם הכי הרבה תוספות ובנוסף לכך הכי זולה. מה שלא יהיה, אתה מוזמן לכתוב לי בפרטי אילו פרקים חסרים לך, ואשלח לך קלטת. ברוך הבא לפורום! (לא זוכרת שהיית פה בעבר, אבל הזכרון בגילי כבר לא משהו...)

FARFEN

New member
תודה רבה !!

אני גר באזור הצפון אבל לפחות עכשיו אני יודע איזה מהדורה אני מחפש
אבל מה זה כל הסוגים השונים האלה של המהדורה? כנראה אני אזמין את זה איפה שהוא. כתבתי איזה פעם אחת בפורום אבל זה היה ממזמן ודרך הפלפון וגם זה היה מאוחר מאד ולכן נרשמתי עם השם הדבילי הזה עם שגיעת הכתיב הנוראית הזאת באנגלית. אבל לא נורא אז אני די חדש,אפילו שיוצא לי די הרבה לבקר בפורום דרך הפלפון, אבל לא יוצא לי לכתוב הרבה.

eve6

New member
למעשה אין כל כך הרבה סוגים

זה רק קצת מבלבל כי זה יוצא אחרת בארה"ב ובאנגליה: בעוד שבארה"ב מוציאים עונות שלמות, באנגלייה מוציאים סטים של כמה פרקים בכל סט. כל זה השתנה לאחרונה, שדווקא באמריקה התחילו להוציא גם כן סטים (כ-7 פרקים בכל סט) שנקראים STARBURST EDITION. בכל עונה יש שלושה חלקים, בימים אלו יצא בארה"ב החלק הראשון של העונה הרביעית. בקיצור, אם אתה מזמין, שים לב שזה יהיה מה-STARBURST EDITION (חשוב שיהיה כתוב את זה, כי אחרת אתה עלול להזמין מהדורה יותר ישנה). אם אתה מחפש את הפרק הראשון של עונה שלוש, אז אתה צריך STARBURST EDITION 3.1 (יענו, עונה שלוש חלק ראשון).

sprqy

New member
ברוך השב!../images/Emo24.gif

לפורום הסדרה הטובה ביותר שקיימת עלי אדמות. וכן, קלאודיה בלאק השחקנית המדהימה והנפלאה ביותר ביקום.

למעלה