שאלה...

שאלה...

איזה שיר/אלבום של פ"פ יכול להיות רלוונטי לתקופה של סיום קשר רציני? לא משהו שידכא, משהו שיוציא את זה מהראש, שיגרום לי לשכוח... תודה לכל הממליצים...

itaikuskus

New member
burning bridges?

Ancient bonds are breaking, Moving on and changing sides. Dreaming of a new day, Cast aside the other way. Magic visions stirring, Kindled by and burning flames rise in her eyes.

thezanani

New member
../images/Emo24.gif

נשמה,פ"פ באמת לא "ה"להקה למצבים שכאלו אך יש מספר פנינים קטנות המזרימות שלל תגובות כימיות לצד "המדוכדך" של המח, בלי לרדת לדיכי של חודש. הבנתי אותך נכון? See~Saw Fearless ומ More: Cirrus Minor Crying Song More Blues ועצה קטנטונת מגולגגלת בתוך בקבוק שוופס מצהיב בים הוירטואלי הנפער בינינו: קח את זה בפרופורציה הנכונה.

ענייני לב שבור... ):

אני מבין אותך לגמרי, אבל לי אישית עוזר לשמוע ג'אז, ופינק פלויד תמיד באים טוב האמת, אחת הלהקות היחידות שלא שרות על אהבה כל הזמן :)

itaikuskus

New member
ג'אז לא הולך עם בחורות

ג'אז הולך עם נזלת. סתם בצחוק. לי תמיד עוזר להקות ששרות על אהבה ועדיין בועטות כמו buzzcocks. יש להם שירים שמתאימים בול לכל מיני סיטואציות כשהבחורה לא מתנהגת כמו שהיית מצפה ממנה כמו: ever fallen in love promises what do i get וכו'

גם הוסקר דו הולכים מצויין עם לב

שבור - שירים מצויינים בשביל לפרוק את האגרסיות ולהדחיק את השבירות. ככה לדוגמא: Never Talking to You Again I Will Never Forget You 59 Times the Pain Standing in the Rain וכמובן Don't Want To Know If You Are Lonely - אחד מהרגעים הגאוניים של גרנט הארט.

thezanani

New member
נו מה החוכמה?

הוא ביקש פינק פלויד. נראה אותך בוחשת שעתיים בדיסקוגרפיה ב4 בלילה רק על מנת למצוא שיר מרומם רוח למדוכדך רומנטית בחלק השני של החומה, ומוצאת רק את young lust (הכי פרקטי למעשה). ואם לא פינק פלויד למצבים שכאלו גיליתי מחדש את Tubular Bells. למרות היומנרות והנפיחות עם כל הגיטרות הצ'רקסיות והשלישים המצריים של מייקי,זוהי יצירת מופת של ממש, שעונה בדיוק על בקשתו של חי יקירנו.

The West Star

New member
Ommadwan [ותוספות משלי]

הכי יפה של מייק אולדפילד. והכי טוב להעביר כזה מצב רוח, אם כבר מדברים, זה גרייטפול דד, Grateful Dead שממש מתאימים לכל מצב רוח, כמעט כל שיר. וכן, גם האלבום הלא-מוכר והמאד-מעולה של בוב דילן Pat Garett and Billy the Kid ממש ממש ממש מעולה ויפיפה, אמרתי את שלי, וכל פעם שאני במצב רוח מדוכדך, אני שומע את מייק אולדפילד גרייטפול דד ודילן וכבר בא לי לצאת לטיול בסקוטלנד

אתה פגעת עכשיו בקהילה שלמה

ג'אז עושה לי טוב מהסיבה הפשוטה שבלי קיטש ובלי דביקות, אף אחד לא שר על אהבה (בג'אז שאני שומע כמובן, שלא תביאו לי דוגמאות על פרנק סינטרה שר על אחותו או משהו כזה).

vegetable man

New member
תגדיר מדכא?

אני יודע שאם אני אשמע מוסיקה "שמחה" מדי אני עוד יותר אכנס לדיכאון. אבל זה אני. מוסיקה בד"כ גורמת להזדהות, אז אתה יכול להזדהות עם רגשות הניכור והבדידות של רוג'ר. אם זה יעשה לך טוב, זה תלוי בך. לכן כדאי לשמוע מוסיקה אינסטרומנטלית (כל תקופת 69'-72'). היא פתוחה לפרשנויות בהתאם לרגשות, לא מגבילה. ואולי תאמץ גם על Here I Go של סיד בארט, נראה לי מושלם לסצינה. ובכלל, כל המוסיקה שלו, בקיץ, בסתיו, באביב ובשרב.

וואלה, בדיוק מה שהלכתי לכתוב

השירים הפסטורליים של הפלויד הם בדיוק מה שיתאים לכאן. החל מ-More, דרך Grantchester Meadows, הצד השני של AHM, חלקים מפסקול "זבריצקי" ו-meddle. לקינוח, אפשר לחזור לפסיכדליה, ולאופטימיות.

האמת...

כרגע אני די בסדר.. התכוונתי למשהו שיהיה "אמצעי מניעה" מלהיכנס לבוץ, ולא משהו שיוציא אותי משם כשאני כבר עמוק בפנים...אני פשוט לא רוצה להגיע למצב כזה ולכן אני מעביר צחוקים עם החבר'ה ונמצא כמה שפחות לבד. Meddle די עושה את העבודה, Echoes ממלא חלקית את מה שחסר. תודה לכל הממליצים! עדיין, אם מאמינים שהכל לטובה זה עוזר... בכל אופן, כנראה ששבוע הבא תתחדש עונת הצייד...

למעלה