שאלה

itaikuskus

New member
נעשה יותר מאחד

אבל על תקופות ספציפיות בחייה של הלהקה, לא ידוע לי על דוקומנטרי שסיקר את כל שנות פעילות הלהקה. קיים דוקומנטרי שקרוי the pink floyd and syd barrett story שמסקר את תקופת פעילות הלהקה עם סולנה הראשון, סיד בארט יש גם את dark side of the moon שיצא בסדרת classic albums, תכניות המסקרות אלבומים "נצחיים", על עשייתם, והשפעתם, פומפיי היה גם סוג של דוקומנטרי, כשכיום ניתן להשיג אותו בגרסת הבמאי, כשבין השירים מוצגת גם הלהקה מדברת על חייה כלהקה, על השימוש בציוד שלהם, ונראים קטעים מהעבודה על האלבום dark side of the moon אני לא זוכר עוד משהו כרגע.

maya251

New member
יש עוד סרטים?

אני צריכה סרטים דוקומנטרים שמראים איך הם השפיעו על החברה ואיך אני משיגה את הסרט של DARK SUDE OF THE MOON ? תודה

itaikuskus

New member
כל מה שציינתי

נמצא על DVD וניתן לרכישה בחנויות המובחרות. ראיתי את הDVDים בטאואר בגרנד קניון בחיפה לפני שבוע, אני גם לא מבין כלכך את הכוונה שלך "איך הם השפיעו על החברה". אפשר לקרוא על זה מאמרים, אבל סרטים דוקומנטרים יתמקדו יותר בעשייה של הלהקה, החויות שעברו עליהם, הסיפורים, ואולי ההשפעות על קולגות אחרות בעולם המוסיקה, אבל השפעות על החברה?

Itai8

New member
יש לבן דוד שלי אחד

הוא נקרא Inside the Pink Floyd הוא שחור ועבה... 2 דיסקים אני חושב והוא כולל ספר אני תמיד שוכח לבק שממנו את זה לראות.. זה נשמע לי טוב

כמדומני שמדובר באחת ההפקות

של Classic Rock - הדיווחים על ה-DVD-ים שלהם מאוד שליליים. הם הוציאו סדרה של DVD-ים, שכולם ממחזרים פחות או יותר את אותו חומר, ושמטרתם העיקרית היא בעצם לקדם להקה בשם Mostly Autumn, המנוהלת ע"י החברה הזו.

למעלה