שאלה..

1Reebok

New member
שאלה..

אמינם - למד איכשהו מתישהו לעשות מוזיקה? תיאוריה מוזיקלית, הלחנה, משהו כזה? הוא יודע לנגן על איזשהו כלי נגינה?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifת'אמת שאין לי מושג..

ואם הוא למד אז זה בטח היה אחרי שהוא התפרסם.. כי לפני זה לא היה גרוש על התחת!! בכל מקרה יש לי תמונה שהוא עם גיטרה
מי יודע אם הוא באמת יודע לנגן...

Under the GUN

New member
מן הסתם מתישהו כן

אני די בטוח שבהתחלה [TSSLP] דרה הפיק לו את כל השירים ולאט לאט לימד אותו עכשיו כל מה שהוא יודע להפיק זה חיקוי של דרה לא טוב כמו דרה אבל עדיין מפיק ברמה

KingpinEX

New member
לא למד כלום מהחיים שלו

לא יודע לנגן בשום כלי. הוא יוצר את המוזיקה שלו אבל הוא מפיק את זה לא אשכרה מנגן או מלחין אותה.

1Reebok

New member
אז בעיקרון מה שהוא עושה

זה לכתוב מילים, ולפלוט אותם בקצב מסוים?
רק לשם הבהרה - אני לא מזלזל או מנסה לזלזל בראפרים, אני רק מנסה לקבוע ויכוח עם חבר האם ראפר הוא מוזיקאי.

KingpinEX

New member
אני יסביר לך איך הוא עושה את המוזיק

דבר ראשון הוא בוחר מנגינת רקע או מתוך מאגר או שמישהו מכין לו מנגינת רקע זה למעשה לופ של גיטרה או של פסנתר לזה הוא מוסיף תופים (לא אשכרה מנגן אלא הכל ממוחשב) בלופ קצר גם שיתנו תקצב של בדיבור לזה הוא יכול להוסיף באסים אפקטים וכל מה שבא לו, וככה נוצר ביט. אחרי זה הוא עושה שני טראקים של "שירה" במקרה של אמינם הוא אוהב להוסיף הרבה אפקטים בעזרת הקול שלו, נגיד הוא אומר שהוא חותך מישהו במסור אז הוא יעשה "וייינג ויינג וייינג!" בטראק השני, אבל הטרק השני הוא למעשה להדגיש דברים חשובים וחרוזים. בכל מקרה! ראפ זה לא מוזיקה של "מוזיקה" זה מוזיקה של מילים! זה הכל במילים, כמובן שצריך להוסיף ביט שמתחבר למילים וככה נוצר לך משהו הרבה יותר טוב. אבל בכל מקרה... אני לא רואה איזה שהיא דרך שאתה יכול לזלזל באמינם... זה שהוא לא מנגן בשום כלי לא אומר כלום על הקישורים שלו. אני מאמים שאמינם הוא הגאון של דורינו! הוא שיקספיר של שנות ה2000. כמה שהוא דפוק ונכשל 3 פעמים כיתה ט' הוא יותר גאון לדעתי מכל מישהו אחר בדור שלנו. לזלזל בוא זה כמו לזלזל באינשטיין.

KingpinEX

New member
טעויות כתיב....

כישורים* (מיומניות כאילו) ומאמים זה מאמין*

Lil M

New member
טעות מאמי

הוא כותב שיר והמגנגינה בראש כבר. הוא מוצא את האקורדים והתווים בעצמו או בעזרת אנשים שמבינים בזה. ברגע שהמלודיה קיימת ומצאו אותה על אקורדים ותווים אז מתחיל לבנות עליה את הביט:)

למעלה