שאלה...

Gvibe

New member
שאלה...

אני עובד על פרוייקט גדול מאד.. ומרוב עומס הוא מתחיל לקרטע כשאני מנגן אותו בקיובייס.. אם אני מעלה לייטנסי אז הוא ניהייה פחות עמוס אבל אז יש לי לייטנסי..חח השאלה היא איך אני מוריד עומס מהפרוייקט..? והאם כאשר אני ממיר מידי לאודיו ומוחק את מהמידי זה מוריד לי מהעומס..? תודה מראש.

HeavenlyB

New member
ענית לעצמך את התשובה

יש שתי דרכים. אחת, להשתמש באופציית ה-Freeze. והשניה היא להפוך את כלי ה-VST לאודיו, ולסגור את אותם כלים. לערוצי אודיו שיש בהם Inserts אפשר גם כן להשתמש בפונקציית ה-Freeze.

fentoozler

New member
מה בעצם אופציית הפריז עושה?

שמתי לב שזה שומר משהו למחשב אבל אפשר פשוט לכבות את ה VST, לא? (לא לבטל. לכבות רק) וזה מוריד מהעומס

HeavenlyB

New member
ה-Freeze יוצר מעין קובץ אודיו זמני

שמאפשר להקל על המחשב, בכך שכלי ה-VST לא פעיל יותר.

ורסטיל

New member
הבנלי, האם "להפוך מידי לאודיו..."

הכוונה היא בעצם למה? לפעמים, אני מלביש על ערוץ אודיו מסויים "PLUG INS" במקום לפתוח את המכשיר הוירטואלי עצמו , וזה מאוד מוריד מהעומס, אבל מה הכוונה ב"להפוך מידי לאודיו"? , זה נישמע לי יותר חסכוני מהפריז הכבד.

HeavenlyB

New member
לא אמרתי להפוך מידי לאודיו

אלא להפוך את כלי ה-VST לאודיו ע"י ייצוא של ערוץ ה-VST כ-Audio Mixdown ולייבא אותו חזרה, כך יש לך בעצם ערוץ אודיו רגיל וכבר לא צריך את כלי ה-VST. את ה-Freeze אני לא אוהב מהסיבה שלוקח המון זמן ליצור אותו.

Mike A

New member
איך מורידים עומס?

הפתרון היעיל היחידי באמת - לקנות מחשב חדש
אם אתה מבין במחשבים תתפרע קצת עם overclocking, זה יתן לך אויר לנשימה... אבל גם מוגבל משהו..

למעלה