שאלה --

llllllllll

New member
שאלה --

ווילד אחרי 6 שעות שינה, ו-ווילד בצהריים - יש הבדל כלשהו? יש זמן "יותר טוב"? llllllllll

Variety

New member
תגובה

היי IIIIIIIIII לדעתי ווילד בצהריים יותר טוב מפני שהמוח יותר ערני ולכן החלום יהיה יותר צלול. Variety-

שריר

New member
זה ממש ממש נכון

כל החלומות צלולים שלי היו,זה שנרדמתי בצהריים

חלמן

New member
רגע..

אנשים.... תראו, קודם כל אני לא שולח הרבה הודעות.. כי אין דברים חדשים... אז יאללה נו .. תעלו על שיטה חדשה :) אז ככה.. איך אפשר לישון שאתה מרגיש ערני??? רק אם אני מת אני מצליח להירדם מהר! זה לא ככה!

Cheetah

New member
נו באמת...

מה גורם לך לחשוב שמדובר בנושא שאמור להתחדש? זה אתה שאמור ללמוד להתקדם ולהשתפר תמצא שיטות יותר ברורות ויותר טובות בשבילך, אם רק תנסה ברצינות להגיע לחלומות צלולים. ה"שיטות" שמובאות כאן מדי פעם, לא ישנו כלום אם אתה לא מנסה להתמקד בכיוון הכללי של גרימה לחלומות צלולים,

חלמן

New member
ציט´ה

מה קורה? טוב.. נו בוא נראה אותך מוצא לי פתרון.. (אבל נורמאלי.. לא אל תלך לישון 48 שעות ואז תעשה ווילד!) נו.. תראה.. יש לי בעיה בלהירדם! לוקח הרבה זמן.. נו עכשיו מה אתה מציע? לקום אחרי 5 שעות.. ניסיתי.. ואז הייתי עייף יום שלם! לקום אחרי 6 שעות .. ניסיתי והייתי עייף.. 6 וחצי ניסיתי ונרדמתי תוך שניה! שום דבר לא יכול להגיד לי לקום! שום דבר! לוקח לי לקום לבית ספר רבע שעה.... אז תעשה טובה.. פשוט לא הולך..... אני הפסקתי לנסות.... כי זה בזבוז זמן.. חבל להתאמץ ואתה גם ככה לא מגיע לתוצאות! אל תגידו לי שאני לא מנסה... כי מסוף החופש הגדול.. התחלתי עם זה... וכללללום היה חלום אחד קצר.. לא צלול ב- 100 % משהו עלוב.. ומאז........ נדה , כלום , בלאט , חרשו, no thing , טוב אנשיםםםםם לילה טוווובבבבבבבב :))))))))))))))))))))))))))))))) ציטה דרך אגב.. תרכיב על זה שאפשר להיתקע בחלום..

Cheetah

New member
וכשלא התחלת להירדם

אתה ניסיתי ברצינות שיטות רציניות להרגעה? (להרפות שרירים לחוד, לנשום לאאאאט...) ? כשמצאת שאתה נרדם מהר מדיי, ניסיתי ממש לעשות דברים שישאירו אותך יותר עירני(לספור, לדמיין אנרגיות של נשימה... וגם לא מזיק להגיד לעצמך "כשאני יחלום אני יידע שאני חולם" שוב ושוב ושוב)? ?

Variety

New member
לצי´טה היקר

אני חייב לתת לך מחמאה על התשובה החכמה והנכונה שלך ולהגיד כמה שאני מסכים איתך כשכתבת: "זה אתה שאמור ללמוד להתקדם ולהשתפר תמצא שיטות יותר ברורות ויותר טובות בשבילך, אם רק תנסה ברצינות להגיע לחלומות צלולים. ה"שיטות" שמובאות כאן מדי פעם, לא ישנו כלום אם אתה לא מנסה להתמקד בכיוון הכללי של גרימה לחלומות צלולים" Variety-

למעלה