שאלה

שאלה

אני עוד שעה בערך יוצאת עם הילדה החוצה פה בבית קריר ונעים מה הולך בחוץ? אפשר להלביש אותה חולצה קצרה או שלא? תודה לכן ויום טוב ונעים לכולכן

אני כבר התחרפנתי ממזג האוויר הזה

ואני פשוט הולכת על שיטת הבצל נראה שחם בחוץ אבל ............... שימי לה קצר מתחת לחולצה ארוכה דקה ומקסימום תורידי שכבות. לדעתי קחי בתיק משהו יותר חם למקרה ו...

אני היתי ב 9 בבוקר ועדיין היה קריר

ברוח ובשמש חם. אז שימי מעל משהו ארוך ומקסימום תורידי. טיול נעים לכן!

פנינה 23

New member
לידורי, איפה את גרה ?

אני גרה בחולון וגם אצלנו בבית לא חם ובחוץ נראה לי שגם קר מעט, האמת שאני הולכת לפי העצים, מצחיק אבל תמיד עובד אצלי, אם הם מתנועעים אז אני יודעת שקר וכאשר חם הם לא זזים..חוצמזה, שבימים האלה תמיד תשמי ארוך כי עדיין לא חם, אני עד עכשיו שמה לה ארוך ולוקחת עוד אוברול מעל ושמה אותו אם קר או לא שמה אם חם..יום טוב !

גם אני מחולון

שמתי לה חולצה דקה ארוכה ולקחתי איתי קצר נראה מה יהיה תודה לך

אילנית03

New member
אני מתייחסת לילד כמו שאתיחס בנושא

עם אני אצא החוצא אם לי חם ואני מזיעה אין סיבה להעמיס בגדים על התינוק, מלבישים אותו בעונה זו דק וארוך ולוקחים בגד חם למקרה שמתקרר בחוץ שאלה לכל האמהות שאומרות להלביש חם לכן חם? או קר? אתם לובשות קצר ? או ארוך? בגדים חמים ? או דקים? כי גם הילד או איש קטן ולא צריך להעמיס עליו לא יהיה לו נעים והוא יבכה

שירלי ד

New member
הלבשתי ג'ינס גופיית סבא דקה ומעל

חולצת T שרוול קצר הייתי עכשיו בחוץ והיה חמים ונעים אם אני אלביש לו ארוך והוא יזיע לא עשיתי בזה כלום כי אם תבוא רוח אפילו לשניה הוא יתקרר אז אני עוקבת אחרי החום גוף שלו כל 20 דק' חצי שעה אם האף קר ובית החזה אני ילביש לו ארוך

למעלה