שאלה.....

• פותח הנושא AlM
  • פורסם בתאריך

AlM

New member
שאלה.....

רק רציתי לדעת אם רכבי השטח שמשתתפים במסעות כמו איסוזו צ´נלג´ ודומיהם הם באותה גרסה כמו שניתן לקנות אצל היבואן או שהם עוברים שיפוצים מהותיים. כלומר ברור לי שהם עוברים התאמות כל שהן אבל אותי מעניין האם הם עוברים גם שינויים כמו חיזוקיי שילדה ושינויים במרכב ובמנוע. אשמח אם מישהו יוכל לרשום פירוט כלשהו של השינויים שעוברים הרכבים ועלויות משוערות של כל טיפול. תודה!

ac cobra

New member
ברור , אבל

לא שיפורים גדולים כמו הגבה, הוספת מגן מתחת לפגוש, כננות ועוד את השיפורים אפשר לקנות והם לא יעלו המון

teen17

New member
השינויים היחידים שהם עוברים זה.....

שינויים של כננות, הגבהות, שנורקלים, מיגונים וכו... הם לא עוברים שיפורי מנוע בכלל אלא עם אותו מנוע מקורי. שינוי מרכב הם גם לא עוברים. השינויים שהרכבים עוברים הם: הוספת מיגונים של חברת גתוס, הגבהה של עד 10 ס"מ מהגובה המקורי, שנורקל, כננת של חברת warn ועוד כמה דברים קטנים כגון צביעת הרכב בצבעים מיוחדים וכו...

teen17

New member
אמממממ........... האמתי שכן ולא....

כן בגלל שזה בין היתר שינוי קטן בשילדה עצמה של הרכב ולא בגלל שזה רק הגבהה של הרכב.

teen17

New member
מה הוא עשה בג´יפ הזה?

שם מהלך מתלים קצר יותר מאחורה מאשר מקדימה? מוזר.... ולמה הוא גם לא הרים את הדיפרנציאל יותר גבוה ולא כל כך נמוך-גם לא מובן.....

-רוני-

New member
כן היום כל אחד שרוצא ליקנות

רכב שנסע הישתתף באיסוזו צ´לנג יכול ליקנות בתוספת מחיר של כ-4000 שח אך מדובר על שנה אחורה הווה אומר דגמי 2001.

teen17

New member
לפי דעתי לא שווה בכלל לקנות את

הרכבים שהשתתפו באיסוזו צ´לנג´ מכיוון שקרעו אותם ולא יודע עוד מה עשו להם. אם כבר אז לקנות מודל 2002, לבקש אותו בצבע של התחרות-מנומר ולשים לו את כל השיפורים שיש ל-4X4 שמשתתפים באיסוזו צ´לנג´.

-רוני-

New member
יש משהוא בדבריך אבל השאלה

היתה אם ניתן ליקנות רכבים שהשתתפו באיסוזו צלנג

teen17

New member
על זה כבר עניתי לו שלא כדאי והוספתי

שאם כבר אז לקנות 2002 לצבוע ולשפר לבד. לא ככה? נ.ב. מה עם הפאג´רו? קיבלת כבר? זה הדגם הארוך או הקצר?

-רוני-

New member
לא

האוטו של אישתי היה חלק מהעיסקה טרייד אין והם לא מוכנים לקבל אותו במצבו בלי מנוע וראדיטור

teen17

New member
אז מה אתה עושה עכשיו?

אתה מבטל את העיסקה או שתשלים את החסר? והאם זה הארוך או הקצר?

-רוני-

New member
בחיי שאני לא יודע

תראה איזה מזל נחס, בנתיים עיקבתי את האספקה אני לא יודע מה לעשות ביקשתי הצעת מחיר מצמפיון בקשר לתיקון ואני לא יודע אם זה כידאי, האוטו לא יכל להישרף היום, אני מה זה עצבני

teen17

New member
יש לך את הכסף כדי להשלים את ההפרש

שהאוטו שווה? ותתיעץ עם היבואן אולי הוא יכול לתת לך אשראי לכסף הזה שחסר כדי לשלים את הכסף שהאוטו שווה....

teen17

New member
דרך אגב איזה שנה הסיאט טולדו?

שיש לאישתך? והיא לא שמה לב שהאוטו מתחמם? ברגע שרואים שהוא מתחמם מייד עוצרים ולא ממשיכים לנסוע. בכל מקרה, איזה שנתון הטולדו?

למעלה