שאלה

ronen60

New member
שאלה

מי יודע איפה ניתן לקנות קלטות טייפ של שירי האליפות של בית"ר ירושלים ? או קלטות טייפ שקשורות לקבוצה.

צהוב.

New member
רונן...אם אתה ירושלמי...

אתה יכול לנסות בשני מקומות... האחד..ברח´ אגריפס למטה,מול סטקיית סימה,יש תחנת טוטו של אריה גדליהו...אתה יכול לשאול אותו,כי בנו פעם התעסק בזה. השניה - יש דוכן למכירת קלטות ודיסקים בשוק מחנה-יהודה.בסוף הרחוב הראשי של השוק...בפניה לאגריפס - נסה שם אצל משפחת זקן,ירושלמים ותיקים (הם אוהדי הפועל ירושלים). יכול להיות ששם תמצא. אני אמשיך לברר עבורך. יללא בית"ר.

ronen60

New member
תודה

אני אשתדל לברר במקומות שכתבת לי, אני לא ירושלמי אני גר באזור ת"א אבל כשאגיע לירושלים אכנס לברר. לך יש קלטות אישיות ? תוכל לשכפל לי ואני אשלם לך בדואר?

צהוב.

New member
לא,לצערי...

גם אני הייתי מקשיב לזה בשמחה בימים אלו...אני זוכר כמה מילים... יש קבוצה אחת בירושלים...שאותה אני אוהב.... ואיתה אלך באש במיים,ואתן לה את הלב... יללא יללא יא בית"ר,איזה יופי של קבוצה, איזה יופי של תרגיל... יללא יללא יא בית"ר,מנורה על החולצה,וכדורגל מברזיל...(לפי המנגינה של חנה´לה התבלבלה) שרו את זה בזמנו להקת העוד,וזה עוד רעיון...נסה למצוא את להקת העוד...משנת 1976 - חנה´לה התבלבלה.יש שם תיאור של הגול של מלמיליאן מנקודת הקרן...גמר גביע 76. היה גם שיר של אהובה עוזרי...אני לא זוכר את שמו,אבל כדאי לך לנסות למצוא גם אותה. בהצלחה... יללא בית"ר.

התמ-ים

New member
אהובה עוזרי ...

אורי מלמיליאן ודני נוימן רוצים עוד גול .. יאללה בית"ר, אל המגרש ... רוצים עוד גול ... היתה לי, ועדיין יש לי, קלטה מתקופת האליפות של 87 ...60 דקות מלאות בשירי אליפות וגביע של בית"ר, מתובלים בקטעים מאופסייד סטורי. קלטה ענקית, כשגם שבית"ר היו בארצית, עוד שמעתי אותה. קוריוז קטן: באותה תקופה, שיכפלתי אותה לחבר מהכיתה. לפני מספר שבועות, ראיתי אותו אחרי ששנים רבות לא ראיתי אותו. שנים רבות על רבות. תוך כדי דיבור, הוא מזכיר לי את הקלטה הזאת (כל קשר בינו לאהדת בית"ר, מקרי לחלוטין), ואומר שלפעמים הוא עדיין שומע אותה :))

התמ-ים

New member
תוך כדי שיטוט במשרד

נזכרתי אפילו בבית מהשיר הזה: האוהדים המסורים את הלב לבית"ר נותנים כל שבת הם מגיעים לראות את אחד עשר המופלאים אורי מלמיליאן ודני נוימן ... רוצים עוד גול יאלללה בית"ר אל המגרש רוצים עוד גול הלאה בית"ר אל המגרש ... רוצים עוד גול (רוצה כבר להגיע הביתה לשמוע את הקלטה הזאת !!!) פעם ראיתי כתבה או איזשהו ראיון עם אהובה עוזרי, ושאלו אותה, מה לה ולכדורגל? אז היא ספרה את ההיסטוריה של השיר הזה. היא התחילה בזה, שאין לה מושג בכדורגל, ולא היה לה מושג על השחקנים של בית"ר. אחרי שבית"ר לקחו את הגביע, ב 76, מתקשר אליה האמרגן, אומר לה: בית"ר לקחו את הגביע, מחר צלילי העוד יוצאים עם שיר, בסגנון חנה´לה התבלבלה, אני רוצה שגם את תוציאי שיר ... להפניהם... אז היא התיישבה, כתבה ת´שיר, הלחינה, הקליטה, ולמחרת יצא לה קלטה עם השיר הזה ...

צהוב.

New member
זה מתחיל ככה...

הנה היום שבו זכינו הנה הרגע עליו חלמנו כי מלמיליאן ודני נוימן,הביאו לנו התהילה... מגרש ירוק לו,כדור עגול בו,רק המזל.... יללא בית"ר אל המגרש,רוצים עוד גול... יללא בית"ר אל המגרש,רוצים עוד גול... .. וועדת קישוט מתבקשת להוסיף קישוטים ככל העולה על רוחה.... אוחחחחחח... יללא בית"ר.

דרייה

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo86.gif../images/Emo39.gifקישוטים לצלילים...../images/Emo8.gif

התמ-ים

New member
וווווואללללללללהההההה

איזה שיר היה יותר מוצלח? של העו"ד או של אהובה עוזרי?

צהוב.

New member
העוד,העוד....

עם רמי דנוך. כל ירושלים רקדה בזמנו לצלילי השיר הזה. יללא בית"ררררררררררררררררררר.

התמ-ים

New member
ועוד בית ...

לבית"ר כל איש היום יריע אך מה טוב ומה נעים לא איכפת לנו מה שיגידו כן, אנחנו משוגעים ... יאללה יאללה יא בית"ר איזה יופי של קבוצה איזה יופי של תרגיל .... יללא יללא יא בית"ר מנורה על החולצה וכדורגל מברזיל .... > כן, כן, מצאתי את הקלטה מאז ... <

התמ-ים

New member
ועוד אחד ...

השמחה אותי כמעט הורגת אין לי כח כבר לשיר וגם טדי כבר הודה לרגע מלמיליאן הוא ראש העיר ... יאללה יאללה יא בית"ר איזה יופי של קבוצה איזה יופי של תרגיל יאללה יאללה יא בית"ר מנורה על החולצה וכדורגל מברזיל היו ימים ... ימי ימק"א העליזים ... היינו שמחים ... השמחה היתה הורגת ולא רק מצבה של הקבוצה ... טדי היה ראש עיר ולא איצטדיון ... התרגילים היו במגרש ולא רק מחוצה לו ... המנורה עדיין על החולצה אבל הכדורגל? נו, איך שברזיל נראית ... אז זה נשאר :)

למעלה