שאלה

magicon

New member
שאלה

אם אני בונה פרוייקט באקסס,האם אפשרי שמספר אנשים יעבדו עליו ביחד,האמת היא שזה לא נראה לי הגיוני אבל בגלל זה אני שואל?.??

אלי אני ממש לא מבין את מה שאתה

ענית? גם באקסס החל מגרסת 97 יש כלים לניהול גרסאות! ואם עסקנו באפליקציות, לי יש תוכנה שכתובה באקסס ועובדת תחת 60 משתמשים ומעלה , במשרדים שונים, כאשר גדלים של בסיסי נתונים נעים בין 20 MB ל 400 MB ולומר לך את האמת אין שום נפילות. ואם כותבים נכון את האפליקציה אין גם בעיה של מהירות... מאוד חולק על דעתך.... סגול.

eli_leiba

New member
תלוי מאוד ברשת עליה אתה עובד

יש מקומות ש 40-60 משתמשים יעבדו ויש כאלה שגם 5 לא יסתדרו זה תלוי בעומסים על הרשתות ובטיב הרשת אני עניתי פה למקרה הגרוע

זה נכון מאוד, access מאוד רגיש ל...

חומרת רשת פגומה: בעצם ישנן 3 סיבות עיקרית לקריסת בסיסי נתונים של access. 1. חומרת שרת פגומה(כרטסי רשת, שקעים,חיוות) 2. כיבוי מחשב בזמן פעולת שמירה . 3. פתיחת קובת MDB ע"י אפליקציה אחרת כגון אקסל. פרוט נרחב יותר ניתן למצוא ב MS Knowledge Base מאמרים q283849 אקסס 2002 q209137 אקסס 2000 q279334 אקסס 97 q109953 עבור jet3.0

magicon

New member
חב´רה תודה...

שיחקתם אותה עם התשובות אבל שאלה,איך הקובץ מתעדכן אם כמה משתמשים מנסים לעדכן אותו באותו זמן? ושוב תודה

כאן אתה נכנס לנושא של ניהול נעילות

אני אל יודע באיזה סוגי טפסים אתה משתמש הכוונה אם הם bound אן לא. וזה כן משנה. מה שכן אם אתה כותב את האפליקציה שלך בצורה שהטפסים שלך הם unbound אתה יכול לטפל בנושא הנעילות ברמת ה - recordset שאתה קובע, אל תשכח לאקסס יש מגבלה לסוגי הפוינטרים שאתה יכול להשתמש בהם... מעבר לכך זה די נדיר אבל ניתן גם באקסס להשתמש בטרנסאקציות ברמת ה jet ואם אתה נופל בזמן העדכון תמיד תוכל לעשות rolback. בהצלחה.

magicon

New member
אוקיי אבל...

עכשיו אני ממש לא מבין.אולי אפשר להפנות אותי למקום בו מוסבר הנושא ביתר פירוט. אני אמור לבנות אפליקצייה פשוטה מאוד רק שתעבוד עם כמה משתמשים במקביל.מה אני אמור לעשות או לשנות? ושוב תודה.

למעלה