שאלה

SSAAMMEEYY

New member
שאלה

היי לכם... יש לי סתם שאלה... איך ומתי גיליתם שאתם ביסקסואלים? אני גיליתי בגיל 13 וזה היה ממש מוזר, קלטתי שאני נמשך לבנות וגם לבנים ולא הבנתי מה אני, סטרייט? הומו? מה נסגר איתי!?!? חח מה איתכם??

תשובה

אין תשובה חחחחחח עד היום אני לא יודע איך להגדיר את המשיכה שלי.. אם אני רואה בחורה יפה זה עושה לי את זה ואני רואה אותי איתה בסיטואציה מינית בכיף, אבל אני לא רואה אותי יוצא עם מישהי כרגע, למרות שאני מאוד רוצה.. מצד שני אם אני רואה גבר יפה זה גם עושה לי את זה, אבל אני רואה אותי יוצא איתו ויכול לחשוב על עצמי בתור בן זוג שלו.. וגם את זה אני מאוד רוצה כבר
אני חושב שאני נמשך לנשים ואוהב גברים זו ההגדרה שלי.. מתי גילית את זה
לפני שנה בערך.. חשבתי תמיד שאני סטרייט עם קצת מחשבות לצד השני (הדחקה עצבניתתתת) אבל כשהבנתי מה אני אז לקח לי קצת זמן וגיליתי שאני בעצם נמשך לשני המינים.. בגיל 20 בקיצור.. שבוע טוב

שלום לך!!

מממממממממממ איך ומתי??ממ שאלה קצת מסובכת..... אני חושבת שזה קרה כשפשוט יום אחד הסתכלתי על בנות בצורה שונה..לא יודעת איך להסביר...פשוט הרגשתי שאיזו שהיא בת מושכת אותי.. בהתחלה זה היה מוזר..אחרכך זה היה כיף..

יוסושש

New member
תשובה תשובה.. ../images/Emo13.gif

יווו אני רק חושב על הקטע איך קיליתי על עצמי אני מתחיל לצחוק..חחחחח טוב אני לא יספר לך את כל הסיפור אבל בקצרה היה לי חבר יחסית טוב מהיסודי והוא היה בקטע ואני לא ידעתי כל לילה הוא היה יושב אצלי והיו לנו שיחות ממש יפותת בקיצוררר ממש היה לי כיףף איתוו ואז היה איזה לילה שהוא ביקש שאני יביא לו נשיקה ואמרתי בהתחלה לא לא לא ואז אמרתי טוב זה רק נשיקה קטנה ומנשיקה קטנה זה הפך לצרפתית ואז אחרי הלילה הזה הבנתי שיש לי משהו אל גברים..חחחחחח גיליתי על עצמי אממ לפני שנה בערךך ויש לי עדיין משיכגה לבנות לדוגמא הייתה לי חברה לפני כמה זמןן וואלה נהנתי איתה והיה לי סבבה לגמריי
מקווה שסיפקתי אותך בתשובה שיליי!! שובעע טובב מותק!

גם אני

גיליתי בגיל 13 שהאהבה הראשונה שלי הייתה בחורה חשבתי שזה חד פעמי בגלל שהיא הייתה כזאת מיוחדת אבל אז כעבור איזה שנתיים זה קרה לי עוד פעם ואז כזה הסתכלתי על בנות אחרת, לראות אם אני נמשכת אליהם ולמרות שאני נמשכתי די למעט בנות אז הבנתי שאני ביסקסואלית

Shakiamun

New member
אוו... שאלה טובה ../images/Emo45.gif

אממ... קשה לי לענות על מתי "גיליתי", כי עניין ההכרה בזה היא די מורכבת (הדחקה וכו' וכו'); יותר קל לי לענות על "איך זה התחיל". אז... אני חושב שזה התחיל לקראת סוף כיתה י', כשבחור מהכיתה שלי הציע לי לשכב איתו (?!), די משום-מקום. עד אז בכלל לא היו לי מחשבות על גברים, והמוכנוּת המינית שלי באופן כללי לא הייתה לגמרי בשיאה. מאז, בכל אופן, התחילו לי פנטזיות גם על
, שהתווספו לפנטזיות ה"רגילות"...

Annika

New member
רק אחרי שכל החברים שלי כבר ידעו

מגיל 15 היו לי פנטזיות על בנות, אבל גם היה לי חבר בגיל 14-19 אז לא עשיתי כלום בקשר לזה, אחר כך נישקתי בנות (וקצת יותר) כמה פעמים אבל חשבתי שזה נורמלי. למרות היה לי חבר חדש כל הידידים שלי כבר צחקו איתי שאני בטוח עוזבת אותו בשביל אישה. לא יחסתי לזה חשיבות הייתי בטוחה שכולם כמוני. רק אחרי ששכבתי עם אישה וגרמתי לכך שהיו לי יותר חוויות מיניות עם נשים מאשר עם גברים הבנתי שלא כולם ככה... חבר שלי לשעבר לא יהיה מופתע, הוא תמיד אמר שאם אנחנו נפרדים הקשר הראשון שלי אחר כך יהיה עם אישה... אני קוראת בפורום הזה הרבה זמן (בערך חצי שנה) אבל לא כתבתי עד שהייתי בטוחה לגבי עצמי, וזה אם תסתכל כמה דפים אחרוה, ממש לא מזמן... (ואני כבר זקנה יחסית לכולם פה, כבר אחרי צבא ובאוניברסיטה...)

למעלה