שאלה

yair morag

New member
שאלה

למה בכל ערוצי המוסיקה יש סיקסטיז,איטיז ואין סבנטיז למה זה???

AeroTom

New member
אולי בפורום אחר יוכלו לענות לך על

זה טוב יותר. בכל מקרה אני אישית ראיתי לא מעט ב-VH1 תוכניות בנות שעה שהיו אך ורק לשנות ה-70.

יש חצי שעה ביום לרוק קלאסי...

בשעה- 21:00 כל שאר 23.5 שעות היממה מוקדשות ללהיטים חדשים פופ סכריני ואייטיז... ב- VH1 Classics מוקדש יותר זמן אבל זה ערוץ בהזמנה ועל האות השביעית שלי שאני אשלם כסף כדי לשמוע מוזיקה (לא כשדיסק טוב עולה לי 70 ש"ח).

AeroTom

New member
אני ראיתי כמה וכמה פעמים ב-VH1

שהיו שעות של שנות ה-70...לא הרבה, אבל יש מדי פעם. בהחלט עשור פחות פופולארי אצלהם בשידורים מאשר שנות ה-80 וה-90.

m e t a l m a n

New member
תשובה

בתקופה של הסיקסטיז והסבנטיז לא היה את כל ה"אמ אטי וי" ואת ה"וי אייץ' וואן" ולכן גם לא נעשו כל כך הרבה קליפים. באמצע האייטיז קם ה"אמ טי וי" ואז כל להקות הגלאם-מטאל (כמו "דף לפארד", "קיס", "איירון מיידן" וכו') החלו להפיק קליפים בכמויות, ככה גם היה בניינטיז. לפני כחמש שנים החליטו ה"אמ טי וי" להעיף את כל הניינטיז ומטה (מכיוון שרצו לשים חומרים עכשווים כמו רוק אלטרנטיבי והיפ-הופ מסריח) לערוץ משני שנקרא "וי אייץ' וואן". כיום גם "וי אייץ' וואן" משלב בתכנים הישנים גם את הדברים החדשים והמסריחים אז החליטו להקים ערוץ שיהיה בו רק חומרים מתחילת הסיקסטיז ועד סוף הניינטיז. הערוץ משדר 24 שעות ואי אפשר למלא אותו רק בסיקסטיז וסבנטיז כי אין מספיק חומרים, אז ממלאים את הערוץ באייטיז וניינטיז (שחומרים כאלו יש להם בלי סוף מהתקופה ש"אמ טי וי" היה משדר אותם).

למעלה