שאלה

avi97

New member
שאלה

שלום..אני בחור בן 24 , נראה סבבה והכל , אך עדיין בתול מה לעשות , בחור ביישן רציתי לשאול עד כמה הדבר חריג בחברה , מה חושבים על זה , איך מתייחסים לזה? האם זו גאווה או בושה? תודה רבה , אבי

כנראה זה לא חריג

כמו שחושבים, אני אישית מכירה כמה גברים מעל הגיל שלך שעדיין בתולים. הסיבה תמיד - ביישנות, אבל אני נוטה להאמין שיש איזה מחסום של הפעם הראשונה, שברגע שתעבור אותו, הסכר יפתח והכל יהיה פשוט ונגיש יותר עבורך. וכרגיל, רצוי לעשות את הפעם הראשונה מתוך אהבה, אבל אם אין אהבה אז לך על המצוי. והתמונה ששם ההוא מעלי, אמא'לה מה זה, למה ככה?

PARAG

New member
נכון שנראה שאתה קצת מאחר..

רוב הבחורים אוהבים להתרברב שמגיל 13 הם מצאו מתנדבת מבוגרת שגילתה להם את כל רזי המין.. אבל כל אחד מאיתנו שונה ומיוחד. אם אתה בתול עד עכשיו כנראה שאתה לא מוכן לכך נפשית וזה בסדר גמור וגם אם בחורות ירימו גבה זבש"ם. ומי שתאהב אותך תמצא בזה גם יתרון גדול. העיקר באמת תעשה את זה מאהבה ולא סתם כדי לא להיות בתול, בת-דודה שלי הייתה בתולה עד גיל 23 ואז כל כך הייתה לחוצה ששכבה סתם עם סטוץ שלמחרת כבר ראתה אותו עם מישהי אחרת והיא לא רוצה אפילו להזכר בו כמה שזה פגע בה, ותמיד תמיד זוכרים את הראשון שלך!! והתמונה מלמעלה נראית כמו גבר..רק עם חזה של אישה..בעעע

לא בושה בכלל../images/Emo88.gif

ומי שיגיד לך שכן הוא בעצמו שיתבייש
שכן, על פי עניות דעתי כל אחד בזמנו! אין גיל לדברים האלה, כל אחד בזמן שלו ישכב ... ואל דאגה! כשמישהי באמת תאהב אותך היא דווקא תעריך את זה !

daimond10

New member
גם אני הייתי ככה עד שהכרתי איזה...

שרלילה שנדלקה עלי וזה היה קל להשכיב אותה אז מסקנה תכיר מישהי שאוהבת סקס בלי עכבות שתהיה ביניכם משיכה וזה כבר יבוא לבד

LookForAnswer

New member
אכן קצת חריג במונחים של ימינו

בהנחה ואתה תושב אזור ת"א והסביבה. תשמע ידידי אני שנתיים מעליך ועדיין לא חוויתי את החוויה שנקראת יחסי מין מלאים. (והיו לי הזדמנויות טובות מספיק ובכמות נאה) וגם כמוך אני בן אדם אטרקטיבי, בלשון המעטה, ופשוט חינוך מהבית ועודף ביישנות עשו את שלהם. חריג? כן, או ככה גורמים לי להרגיש (כבר שמעתי מד' אמותי כי יש חשש שאני הומו ועוד לא יצאתי מהארון) האם זו גאווה? או איך מתייחסים לזה? זה כבר תלוי בך, אני הבטחתי לעצמי שמי שתזכה להיות הראשונה שלי תהיה מישהי שאיכפת לי ממנה ולה ממני ולא סתם מישהי "שתעשה לי טובה" ותפטור אותי מהתואר "הארור". בושה אני לא מרגיש כזה, מה יהיה ביום שזה יקרה או יחשף לבת הזוג? לא יודע רק שיש לי תחושה טובה שזה לא כ"כ ישנה לה. שבת שלום ובהצלחה

כשתגיע לגיל 30 ותהייה בתול - תדאג לפני זה אתה עדיין במצב טוב .. 24 ובתול זה לא כזה נורע . תעזוב כרגע את הנושא של "לא זיינתי" ותתרכז בעובדה שאתה כנראה ביישן או חסר ביטחון עצמי .. כשהבעיות הנ"ל יעלמו אז גם ה"בעייה" של הבתולין תעלם

למעלה