שאלה

sam13

New member
שאלה

זאת פעם שניה שאני מעלה את השאלה הזו,קיבלתי תשובות אבל לא הצלחתי לבצע את זה.... יש לי באטרי ואני משתמש בו כמכונת תופים,אני רוצה להוסיף ריוורב רק לסנר או רק לקיק איך אני עושה את זה? ואם אפשר להסביר לי בשלבים כאילו אני לא יודע מה זה קיובייס אני אשמח! תודה רבה מראש וחג שמח

babylon shit

New member
חלאס

טוב, שאלת, ושוב שאלת, ושוב שאלת.... מה אתה לא מבין???? אתה לא יודע מה זה קיובייס ורוצה שיסבירו לך איך להפריד תופים בבטרי, ולשים אפקטים....??? מישו לעזרת חבר??? סביר להניח את זה פה.

HeavenlyB

New member
במאפיינים של באטרי תקבע

כמה יציאות אתה רוצה, ואז שנה את הדגימה של הסנר שתצא מיציאה אחרת משאר הסט, ואז תוכל להוסיף ריוורב במיקסר של קיובייס רק על אותה יציאה של הסנר.

sam13

New member
תודה,ובאבילון כנס אחי

מה אתה ילד?קורה שבנאדם לא מבין משהו. אם בא לך להתחיל אם כל השיט הזה לך לפורום המורדים.

babylon shit

New member
heavenly

אתה צודק, ואני לוקח את זה חזרה. פשוט לפעמים קשה לי לראות שאלות טכניות שמלוות ב "אני לא יודע מה זה קיובייס" - בפורום קיובייס!!! לונורא. אני אשמור על קור רוח... שיהיה חג שמח.

Domnastic

New member
שאלה אחויה../images/Emo163.gif

למה אתה תוקע כמעט בכל הודעה למטה "סביר להניח את זה פה" [
]

sam13

New member
בקטנה באבילון

התכוונתי להגיד שיסבירו לי בצורה מפורטת כאילו זאת פעם ראשונה שאני נוגע בקיובייס. בכל אופן חג שמח גם לך

sam13

New member
סבבה אחי

בגלל שלא הצלחתי להבין אז אמרתי שיסבירו לי כאילו אני לא יודע מה זה קיובייס. אני יודע קיובייס אבל לא ספץ. בכל אופן אתה בסדר אתה

sam13

New member
סבבה אחי

בגלל שלא הצלחתי להבין אז אמרתי שיסבירו לי כאילו אני לא יודע מה זה קיובייס. אני יודע קיובייס אבל לא ספץ. בכל אופן אתה בסדר אתה

למעלה