שאלה

yogevyy44

New member
שאלה

שלום ברצוני לשאול כמה שאלות. בחשבון עו'ש הבנתי שהבנק גובה דמי ניהול מדי חודש רק על עצם קיום החשבון במקרה שלי בנק הפועלים כמה כסף העמלה החודשית הזאת ועם לא ביצעתי שום פעולה בחשבון העו'ש כלומאר הפקדה או משיכה גם הבנק גובה כסף .שאלה שנייה- בכרטיס בנקט של בנק פועלים האם הם גובים ממני עמלה חודשית או שנתית רק על עצם זה שהכרטיס נמצא אצלי בארנק גם עם אני לא משתמש בו כלל.שאלה שלישית במידה ואני מוציא כסף מהבנקט מהי עמלת המשיכה שהבנק לוקח עבור פעולה זאת כאשר אני לא יכול למשוך בבנקט יותר מ-400 שח ליום. ובירור יתרה או דף חשבון של בנק הפועלים כמה עולה פקודה כזאת או שהיא חינם . ושאלה אחרונה משיכת מזומנים דרך אשנב הבנק כמה ייגבו ממני עבור פעולה כזאת והאם גובהה העמלה גדלה עם ארצה לימשוך סכום גבוהה . אני בחור צעיר שלא בקיא בפרטים האלו ואשמח לקבל תשובות

yogevyy44

New member
שאלה נוספת

עם ארצה לסגור את חשבון העוש ולהחזיר את הבנקט לבנק הפועלים האם אני אצטרך לשלם להם עמלת סגירה או איך שקוראים לזה. ועם כן בכמה כסף מדובר

ettt

New member
המון שאלות והמון תשובות

אגב- אתה יכול לשאול את זה כל פקיד- הוא יידע או יברר לך. וגם להשוות מול בנקים אחרים. המידע פה הוא ממה שידוע לי זהה בכל הבנקים: דמי ניהול מינימליים שהפיקוח על הבנקים קבע הם 10 ש"ח על עצם קיום החשבון בעצם משלמים 1.21 לשורה ואם לא עושים 8 פעולות משלמים השלמה ל-10 ש"ח. למשל עשית 2 פעולות בחודש תשלם 2.42 ש"ח על הפעולות + 7.58 השלמה ל-10 ש"ח. אם תעשה 10 פעולות תשלם 10*1.21=12.1 ש"ח. יש לכל בנק מגוון חבילות עמלה שונות שמאפשרות יותר פעולות אבל בגדול מישלא עושה כמעט פעולות- זה המינימום. כמובן שיש אוכלוסיות שמקבלות פטור- חיילים, סטודנטים וכו'. העמלה על הבנקט- על עצם זה שיש לך אותו משיכה מבנקט- תלוי איפה נעשית. כיום הבנקים הכניסו עמלה על משיכה מבנקט שמרוחק מסניף ויש הרבה בלגן ואי הבנות בעניין. פשוט לפני שמושכים צריך לקרוא מה שכתוב על המסך ואם כתוב "עבור פעולה זו תשלם עמלה של 5 ש"ח" אז תאמין למסך- אתה משלם (אגב, לא לבנק שלך אלא לבנק שמפעיל את הבנקט) בירור יתרה ותדפיס פעולות אצל הפקיד- לרוב עולה כמה שקלים (משהו כמו 5 ש"ח) אבל אם עושים את זה עם הכרטיס לרוב עד 6 פעמים בחודש זה חינם משיכת מזומנים דרך האשנב עולה בכל הבנקים משהו כמו 3.8 בסניף שלך ו-5.6 בסניף אחר+ השורה (1.21) אם אתה לא בחבילת עמלות אחרת. אפשר למשוך עם צ'ק כסף- פשוט לבוא עם צ'ק שלך ולרשום אותו לפקודתך- חסכת את העמלה של 3.8 ובעצם זה כמו משיכה מהבנקט- רק שעומדים בתור... לסגור חשבון לא עולה כסף עקרונית- אין עמלת סגירת חשבון, אבל יש עלויות שצריך לשלם כשסוגרים שהיית משלם ממילא אם החשבון היה נשאר פתוח- כל העמלותשעדיין לא חוייבו באותו יום שסגרת.

למעלה