שלווה בזמן הריון
הריון הוא חווייה מדהימה ומופלאה של שינוי שבעקבותיו לא תשובי להיות כשהיית אלא תשתני לתמיד - תהפכי לאמא. הדרך הנכונה לחוות הריון טוב ובריא מתחילה בלבדוק האם את אכן רוצה ילד. האם זה רצון עמוק ואמיתי שלך, ולא משהו שמגיע מלחץ חברתי, או כי "נהוג" או כי "הגיע הזמן". מפתח מאוד מאוד חשוב להריון קל והרמוני הוא לרצות בו באמת. אם אחרי הבדיקה הזאת הגעת למסקנה שאת באמת רוצה להרות כדאי ללמוד על ההריון לדבר עם נשים שחוו אותו לשאול אותן איך היה להן, מה הן הרגישו, למה כדאי להתכונן, אפשר לקרוא ספרים בנושא - ידיעה והכרות הם מפתח מאוד חשוב לשלווה בתוך התהליך, לדעת מה קורה בזמן הריון - לגוף שלי, לרגשות שלי, למערכת שלי... מעבר לכך מומלץ מאוד להקפיד על תזונה נכונה לאורך ההריון. כמה שפחות כימיקלים, כמה שיותר דברים טבעיים, ארוחות מאוזנות, שינה בריאה, פעילות גופנית - וכדאי להיעזר במומחים לתחום. מבחינה רוחנית מדיטציות, מוזיקה מרגיעה, טיפולים הוליסטיים יכולים לעזור, כדאי לבחור בטכניקות שיכוונו אותך לחיבור טוב עם הגוף שלך ועם הרחם שלך, ומאוחר יותר עם העובר שלך, ליצור איתו קשר לדבר איתו, ולהעניק לעצמך כמה שיותר שלווה ושלמות בתוך התהליך המרהיב הזה.