שאלה

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
שאלה

האם יש דרך רוחנית להכין את עצמי להתעברות על מנת שזה יצא הכי מוצלח שאפשר מכל הבחינות ?

IBP1

New member
תגובה.

ישנם כל מיני אנשים המציעים כל מיני רעיונות וסיפורי סבתא . השאלה היא המניע שלך לשיטות אלה. אם את מחפשת שיטות מיסטיות להיכנס להיריון ,אזי ,אין רעיונות שבאמת מבטיחים הצלחה בנושא . ישנם כל מיני חומרים בשוק המופצים ע"י כל מיני אנשים .אני לא ממליץ לך לבטוח ביכולתם להביאך הריון. אם את סובלת ממתחים ופחדים אמליץ לך לנסות מדיטציה אשר בהמשך כאשר תיקלטי להריון יכולים להתחבר לשיטת לאמאז' כמשלימה למדיטציה. אשמח לקבל ממך פרטים בנושא בכדי שהוכל להבין מהי הבעיה המציקה.

רגע ביפו...

היא לא אמרה כלום עדין. היא לא ציינה שהיא לא מצליחה להיכנס להריון. אולי אם היא תוכל למקד את שאלתה ואת מטרותיה נוכל כולם לתת כתף ולנסות לסייע. הרי ..... ילדים זה שמחה

PREM

New member
רגע

אפילו פעם אחת לא ניסינו. אני רק רוצה שזה הכי הכי הכי הכי הכי הכי מבחינה רוחנית (הסברתי לעיל). תודה !

IBP1

New member
אוהב לבשל ....

אני פרסתי את האופציות שיכולות להיות על פי תשובתה עד עתה. שים לב כי בסוף דבריי ,כיוונתי אותה איך לסייע לנו לסייע לה. באופן הנחיה זו וההסבר .היא מקבלת הבנה איך לנתב אלינו את המידע הרצוי. אני הבהרתי את שני המצבים היכולים להוות כתרחיש לרצונה. באופן זה ,היא תדע לכוון אותנו אל הנושא.

PREM

New member
כן. אז ...

1. המניע הוא פרי מוצלח לי לבעלי לעולם. 2. הריון + לידה קלים ועם מינימום חרדות. 3. חיבור רוחני טוב בתוך המשפחה החדשה. תודה !

אה.... הבנתי!

לקח לי זמן אך הבנתי את השאלה. את רוצה לעשות משהו קטן עכשיו.... ולהרויח 9 חודשים של הריון סבבה ואחר כך שנים של ילד סבבה.... אין דבר כזה. סורי! רוחניות היא לא דבר רגעי, רוח היא דרך חיים. אתן דוגמא קטנה... נאמר שאת עוברת טיפול בו מאזנים את הצ'אקרות שלך ואת יוצאת ממנו נהדר... פתאום בקצה הרחוב נשמע פיצוץ חזק שמפחיד אותך מאוד... הלך האיזון!!! פשוט כך!!! כל הטיפול הלך ברגע . זה העולם הרוחני, זה לא אקמול שמחזיק ארבע שעות (או אני לא יודע כמה כי אני לא בקיא באקמול...) את יכולה לבצע מספר דברים לפני המגע עם בעלך וזה נהדר וזה יתן לכם המון אך זה לא די, אתם חייבים לחזק את הרוח כל הזמן. אשמח לתת עיצות רבות ככל שאוכל אך אני קורא בין השורות שאת לא בקיאה כל כך ברוח ורוצה מאוד להיות בקיאה. נסי לקחת כמה שיעורים במדיטציה ובדמיון מודרך.... אח... את ובעלך (והאפרוח הקטן - כשיגיע ...) תודו לי אחר כך. חג שמח יקירה.\

IBP1

New member
תשובה.

1. רצוי כי תבהירי יותר את סעיף אחד. אני חש כי הוא בעל המשקל העיקרי. אם את מעוניינת ולא לחשוף את פרטייך בפרהסיה ,את יכולה לשלוח לי מסר בפרטי . 2+3. אני ממליץ על מדיטציה , ואני ממליץ על שיתופו של הבעל או כל אדם המסב לך ביטחון.אם בעלך ,הוא אדם חיובי והקשר בינכם טוב ,מדיטציה ושיחות נפש יסייעו ,שיטת לאמאז' היא שיטה מומלצת. ישנם בשוק המון מדריכים בנושא שיטת לאמאז' .אני אומנם לא מכיר אותם , אך קרוב לודאי כי בטיפת חלב ואו בקופות החולים יש המלצות ואו מדריכים בנושא. קיימים בשוק,כל מיני סוגי חומרים האמורים לשחרר מתחים .אני לא מתימר להיות רופא , על כן אמליץ לך להיצמד לרפואה המודרנית ולהתיעץ עם רופא מוסמך !

אין דרך שמתאימה לכולם

חוג לדמיון- מודרך, קורס משותף ברייקי, יכול לקרב אתכם, מבחינה בריאותית- צריכה להיות הכנה של הגוף, בתזונה נכונה וויטמינים.... לפחות 4 חודשים, אלא אם כבר בהריון. אין דבר מושלם כזה כמו שאת מחפשת.. אם עד היום לא יצרתם בסיס של כמה שנים רוחניות... לכן, עכשיו אתם תיצרו אותו, ואפשרי תוך כדי הריון. בהצלחה באור ואהבה אריאלה

שלווה בזמן הריון

הריון הוא חווייה מדהימה ומופלאה של שינוי שבעקבותיו לא תשובי להיות כשהיית אלא תשתני לתמיד - תהפכי לאמא. הדרך הנכונה לחוות הריון טוב ובריא מתחילה בלבדוק האם את אכן רוצה ילד. האם זה רצון עמוק ואמיתי שלך, ולא משהו שמגיע מלחץ חברתי, או כי "נהוג" או כי "הגיע הזמן". מפתח מאוד מאוד חשוב להריון קל והרמוני הוא לרצות בו באמת. אם אחרי הבדיקה הזאת הגעת למסקנה שאת באמת רוצה להרות כדאי ללמוד על ההריון לדבר עם נשים שחוו אותו לשאול אותן איך היה להן, מה הן הרגישו, למה כדאי להתכונן, אפשר לקרוא ספרים בנושא - ידיעה והכרות הם מפתח מאוד חשוב לשלווה בתוך התהליך, לדעת מה קורה בזמן הריון - לגוף שלי, לרגשות שלי, למערכת שלי... מעבר לכך מומלץ מאוד להקפיד על תזונה נכונה לאורך ההריון. כמה שפחות כימיקלים, כמה שיותר דברים טבעיים, ארוחות מאוזנות, שינה בריאה, פעילות גופנית - וכדאי להיעזר במומחים לתחום. מבחינה רוחנית מדיטציות, מוזיקה מרגיעה, טיפולים הוליסטיים יכולים לעזור, כדאי לבחור בטכניקות שיכוונו אותך לחיבור טוב עם הגוף שלך ועם הרחם שלך, ומאוחר יותר עם העובר שלך, ליצור איתו קשר לדבר איתו, ולהעניק לעצמך כמה שיותר שלווה ושלמות בתוך התהליך המרהיב הזה.

טיפ קטן-גדול

לא מפה, אבל... לפי הקבלה לרגע ההתעברות יש משקל רב המשפיע על אישיותו של הרך הנולד. חשוב ברגע ההתעברות עצמו לחשוב מחשבות חיוביות בלבד ולדמיין את הילד החיובי, המאושר, הבריא והמלא אור שאת מבקשת מהעולם. בהצלחה.

למעלה