שאלה

BalleRinas

New member
שאלה

אני וחברה שלי רוצות בחופש ללכת לשיעורים בסטודיו B, אבל לא הבנתי אם אנחנו בנות 15 אנחנו יכולות ללכת או שזה רק 16 ומעלה? ואיך הרמות שם? מה זה נקרא בינוני ומה קל? ולאיזה שיעורים ומורים כדאי ללכת...

amitush26

New member
../images/Emo187.gifזה מגיל 16.

צריך להציג בשביל זה ת.ז [שאת לא מקבלת לפני גיל 16
]

ליאנההה

New member
אה?

הייתי בטוחה שקראתי פה מתישהו שכתבת שהלכת לשיעור שם. או שמשהי מהפורום לפחות הלכה לשיעור..

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאכן, זו הייתי אני../images/Emo3.gif

קורה שאנשים מתוחכמים כמוני מתפלחים, לא?
חחח.. אבל חברים אחרים שלי ניסו ללכת ומשום מה לא נתנו להם, רובם אפילו יותר גדולים ממני.. איתי לא הייתה בעיה
תכלס, זה מגיל 16.

תגובה...

השיעורים בסטודיו B הם מגיל 16 ומעלה. הרמות שם מתחלקות ל-3: מתחילים, בינוניים, מתקדמים. ההבדל בין מתחילים לבינוניים הוא מאוד תלוי בסגנון הריקוד- לדוגמא: בקלאסי למשל במתחילים תלמדי לעשות פירואט וככול שהרמה עולה תלמדי לעשות 5 פירואטים ביחד. (שוב, זאת רק דוגמא).. בהיפ-הופ ההבדל הוא לא גדול אלא שאת לומדת יותר מהר, המורה לא מתעכב על כל תנועה ותנועה, והקצב כמובן! בקשר לשיעורים מומלצים אז ככה, לדעתי: *היפ-הופ - אונה הולברוק, *ג'אז- רוני ברנשטטר/ עדי אלמוג/ אונה הולברוק (בינוניים), *בלט קלאסי- יורם כרמי, *מודרני- רועי הלוי. מקווה שעזרתי!

BalleRinas

New member
תודה

תודה רבה על ההסבר!! אוף אז מישהי יודעת על מקום אחר שאפשר לקחת בו שיעורים בחופש?

תגובה...

אני יודעת שבכל מהלך חופשת הפסח ישנם כנסי מחול/קורסים למינהם... שווה בדיקה.. היו כבר כמה בתחילת החופש אך יש עוד... יש אחד שאני יודעת עליו: 27-29/4 באילת.. זה אחד הכנסים הכי גדולים בארץ ומעבירים אותו המורים הטובים ביותר, מהשורה הראשונה!

dance9

New member
בעקרון... זה מגיל 16

אבל אני בת 14 והם נותנים לי לבוא למרות שעדיין לא יצא לי לבוא לשיעור ניסיון בגלל שיש לי פוול חזרות....

BalleRinas

New member
לאן?

נותנית לך לבוא לDNA DANCE PLACE או לסטודיו B? איך נתנו לך? מה להתקר ולבקש מהם?

למעלה