זה שניהם?
תראי, אני בפורום של מתן דסקל והוא עשה מן דבר כזה שהוא שואל שאלה סנוגע למחול כל שבת. זה מה שהוא כתב: היי מה המצב? סליחה שלא כתבתי אתמול המחשב שלי לא עבד. אז זאת השאלה: תכתבו שמות של 2 בלטים שהכוראוגרף שלהם הוא: מץ אק. סליחה על האיחור שלכם מתן זה מה שעניתי: אני יודעת שהוא היה בבלט קולברג .. אולי גם fluck?walking mad? היתה לו יצירה שקראו לה A Sort Of טוב אני לא יודעת ממש על מה אני מדברת ואממ בת שבע אירחו אותו..זה גם נחשב? הוא אמר שזה טעות וזה מה שהוא כתב לי: אני מצטער הילה, אבל התשובה שלך לא נכונה. אני אחזור על השאלה. ישנו כוראוגרף ששמו "מץ אק" . הוא אחד מהכוראוגרפים הטובים בעולם. כוראוגרף הוא רקדן יוצר. כלאמר מישהו שממציא בלטים. מץ אק הוא הכוראוגרף הראשי של להקת המחול "קולברג" (באירופה). אבל אף אחת לא ענתה נכון על השאלה: תתנו לי שמות של 2 בלטים שהוא המציא, כלאמר שהוא עשה להם כוראגרפיה. השמות שהילה נתנה לי הם שמות של ריקודים שאותם הלהקה של מץ אק (להקת הקולברג) רקדה, אבל הם לא ריקודים שהוא עשה להם את הכוראוגרפיה. אם מישהי עונה, אל תוותרו, אולי התשובה שלה היא תשובה לא נכונה..... הראשונה שתכתוב תשובה נכונה תקבל פרס. ואני חוזר ואומר - אסור לכתוב פה הודעות שלא קשורות לתשובה של השאלה! מת עליכם!!!!!! באהבה - מתן דסקל אז זה נכון מה שאמרת?...