שאלה

רקדנית1

New member
שאלה

המורה שלי לבלט אמרה לי לקנות נעלי בלט חדשות.מייצרים אותן בארה"ב ,יש להן קשת והן עולות בין 500-600 ש"ח. הבעיה היא שהיא לא זוכרת של איזו חברה הן.. מישהי יודעת של איזו חברה הנעליים האלו? בתודה מראש: רקדנית1.

dance9

New member
נעלי בלט או פוינט??

ת'אמת שזה גם יקר בשביל פוינט....!!

מרנינית

New member
Gynor Minden

מניסיון...לא נעלים כ"כ טובות...ז"א לא מתאימות לכל אחד

מרנינית

New member
כן..

ז"א כשקנו לי אני חושבת שהמחיר היה בסביבות ה500 ש"ח... למה הן לא התאימו לי? מממ אני חושבת שהקשת של הנעל לא התאימה למבנה כף הרגל שלי... בשיעור פויינט הראשון שבו הייתי בבלט הישראלי(לפני זה לא אמרו לי כלום בנושא)המורה אמרה שאני חייבת לקנות נעליים חדשות
מה זה התבאסתי!
הן כל כךךךךךךךךך יפות! והן היו השניות שלי...היו לי גיינור כבר לפני אבל משום מה לא הייתה בעייה איתן...נו מילא...עכשיו יש לי גרישקו!

גמליייי

גם לי יש גרישקו והם חזקות משהו בנזונה!!! בגלל שהקשת שלי גדולה אז המורה שלי המליצה עליהן במיוחד הם ממש חזקות אני ממליצה לך בחום!

מרנינית

New member
דווקא שלי לא כ"כ חזקות...

ז"א אחרי שעשיתי איתן שיעורי בלט רגילים כל שבוע הן מזה התרככו לי...אבל ממש! אז קניתי חדשות!חחח...
הפעם קניתי H שזה הכי קשה ומה זה קשה לעלות עליהן...צריך ממש להתאמץ! חחחח

למה לא קנית חזקות מהתחלה??

אם את יודעת שאת צריכה חזקות חבל שלא קנית מהתחלה בכל זאת נעלי פוינט זה עסק יקר חוצמיזה שH זה לא הכי חזק הכי חזק זה SH יענוו סופר הארד

מרנינית

New member
מממ

קודם כל,לא ידעתי שהנעליים יתרככו לי כ"כ מהר... דבר שני, לא ידעתי שלגרישקו יש SH...הבנתי שH זה הכי חזק... נו מילא, גם זה מספיק קשה

ahaiikin

New member
איך את מצפה....??

איך את מצפה שמישהו ידע את זה??? יש מלא חברות נעליים שמיוצרות בארצות הברית....... חחחחחחחחחחחחחחח............

מרנינית

New member
אל תטעי...

את לא אמורה להגיד-"הבנתי שעדיף גרישקו... את יודעת טוב מאוד שמה שמתאים לי למשל, לא מתאים לך... ולכי תדעי, אולי הגיינור יהיו טובות לך??
הכי טוב זה ללכת לחנות ולראות

למעלה