שאלה...

רקדנית1

New member
שאלה...

קודם כל שיהיה לכן חג פסח שמח וכשר!!:) והשאלה היא: איך ניתן לשפר את גמישות הגב? אשמח אם תתנו לי כאן תרגילים שיעזרו לי לשפר את גמישות הגב.

ליאנההה

New member
חג שמח!

תשכבי על הגב, יד ימין תשימי למעלה ליד הראש, יד שמאל פתוחה הצידה, את רגל שמאל תקפלי קצת ותעבירי מעל ימין. תנסי שהברך של רגל שמאל תיגע בריצפה (יעני בריצפה מעבר לרגל ימין) ואת החלק השמאלי של הגב תנסי להצמיד לריצפה (בצד שמאל). הבנת...? :/ ככה תנסי להישאר טיפה, ממש להצמיד את רגל שמאל לריצה ואת החלק השמאלי של הגב לריצפה, ואז באותו זמן תעשי סיבובים של יד שמאל מלמטה למעלה (עד לראש) ואז אחורה ככה כמה פעמים.. אותו הדבר הפוך עם רגל ימין ויד ימין. מקווה שהבנת :)

Only Dance

New member
אהמ...

גשר, גשר על שתי ידיים, על יד אחת על יד שנייה, לקום מגשר מעמיה כמובן זה מחזק מאוד, פורדברה לא קטן ומסכן אלא דרסטי כמו שצריך. לשכב על הבטן כל פלג הגוף העליון על הריצפה ולהרים רק רגליים, כמה שאפשר ולהישאר במצב הזה כמה זמן. אח"כ ההיפך כל פלג הגוף התחתוך למטה ולהרים רק את העליון כמה שאפשר ידיים למעלה (כלומר מעל הראש שזה יוצא קדימה וקצת משופע ) ולהישאר במצב הזה כמה זמן. לשכב על הבטן ולעשות טבעת עם שתי רגליים צמודות לדאוג שהיברכיים יהיו ביחד, ואח"כ לתפוס רגל אחת להרים עד הראש כל זה בשכיבה על הריצפה כן?) ואז את הרגל השנייה. אפשר גם גרנדבטמנים בשכיבה על הבטן כלורמ להרים רגל אחורה לדאוג שתיהיה ישרה כמובן ,זה מחזק את השרירי הגב. קאטי.

ליאנההה

New member
אני דווקא חושבת

שזה רע שאת מייעצת לה לעשות פורדברה גדול לאחור. לכי תדעי עד כמה היא מנוסה (ואני ממש לא מדברת מהתנשאות כי אני בעצמי לא), וכ"כ הרבה אנשים שמנסים סתם לעשות פודברה גדול רק גורמים לעצמם נזק והורסים את הגב.

למעלה