שאלה...

noa769

New member
שאלה...

שלום אני חדשה כאן..יצא לי לראות את הפורום במקרה. לפני 5 שנים איבדתי את אמיז"ל כאשר חלתה במחלת הסרטן . רציתי לשאול אתכן..האם אתן חושבות שיש קשר בין אובדן של אם למשיכה לנשים?
|

MommyHug

New member
ברוכה הבאה../images/Emo82.gif

צר לי נורא על האובדן שלך
בת כמה את? למה את מתכוונת במשיכה לנשים? את מתכוונת אולי שאת מחפשת דמות אם, קרבה של דמויות נשיות, שיפצו על החסך הזה? היה לנו דיון בנושא בקומונה (קומונה למי שמרגיש חסך בדמות אם כתוצאה מהתעללות/הזנחה וכו') כי מישהי אמרה שהיא תמיד חשבה שמה שהיא עוברת זה משיכה לנשים (במקרה מבוגרות ממנה) והיום היא שואלת את עצמה את השאלה כי היא חושבת שאולי זה בעצם חיפוש אחר תשומת לב מדמויות נשיות כתחליף לאמא שלא הייתה לה. כמו כולנו בעצם. את מתחברת לזה?

noa769

New member
על עצמי

אני בת 19 משרתת בצבא רחוק מהבית בגזרה מבצעית(וגם בזה יש המון כאב והמון חסך) אימי נפטרה לפני כ 5 שנים ממחלת הסרטן. ואני לא בקשר עם אבי . ובקשר למשיכה...אני לא יודעת אם זה משהו שתמיד היה שם..או שאיך שהו נכנסתי לזה. כיום אני מנהלת מערכת יחסים עם בחורה בת 26. יחסים חמים ואוהבים. ואני לא מפסיקה לחשוב שאולי האהבה הגדולה הזאת..היא בעצם אשליה שלי על מנת להשלים חסך. ואז זה נראה לי כמו סוג של סטייה.

MommyHug

New member
וטוב לך במערכת יחסים הזו?

את מרגישה גם משיכה מינית לנשים? אם כן, אז אולי זה לא קשור. תשאלי את עצמך מה את מרגישה. היו לך גם מערכות יחסים עם גברים? את לא חייבת לענות אם לא נוח לך! אני כל כך מצטערת על האובדן!!!

noa769

New member
מממ..

הקשר טוב אבל לפעמים אני מרגישה יותר מידי תלויה בהץ.

MommyHug

New member
../images/Emo201.gif

אני יודעת איך זה מרגיש. התלות היא חלק מהעדר דמות אם, או חרדת נטישה, או התגברות על הטראומה שעברת... המשיכה לא בטוח אבל אני לא מומחית. אני גם לא יודעת הכל. את יכולה ללכת לייעוץ אצל פסיכולוג/ית דרך קופ"ח (כך שיהיה לך חינם או כמעט חינם) ולברר את זה עם עצמך, אם זה ממש מטריד אותך. בהצלחה!

noa769

New member
אז זהו שלא

אני כרגע בצבא בתפקיד מאוד "רגיש" אז הכל צריך לעבור דרך שם וזה מסובך

d o o r

New member
אני מכירה את הרגשה הזאת ../images/Emo4.gif

הייתי מתאהבת בבנות אבל אף פעם לא שאלתי את עצמי האם אני לסבית ונמשכת אליהן או שזה סתם חסך שאני בעצם מחפשת את האמא. הייתה לי חברה טובה שהייתה קטנה ממני בכמה שנים ותמיד ראיתי בה אמא וזה משונה ביותר כי באותה תקופה הייתה לי גם אמא אומנת אבל אף פעם לא ראיתי בה אמא במלואו. אני חושבת שאת לא צריכה לשאול למה זה ולמה זה.אם קשר שלך עם בחורה טוב ושאתן אוהבות אז תזרמי עם זה ואל תחשבי.פשוט תהי מאושרת.

קפצתי לרגע מהקומונה חיבוק של אימא

סתם לקרוא ולהגיד לך שהמון זוגות מרגישים תלויים זה בזה מתוך אהבה עצומה, גם זוגות סטרייטים-- לכן זה לא חייב להיות בהכרח קשור לאובדן שלך... מחזיקה לך אצבעות ומאחלת רק טוב... מאפרת בשאנטי

אני אישית מרגישה דווקא ההפך

דווקא בגלל שאמא לא כאן אני מרגישה צורך להתרחק מבנים... ומאהבה... כי בסוף כולם הולכים וקשה לסמו בחיים..

Darkmatter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

קודם כל, אני מצטערת לשמוע על אמך... את בת 19, לא? אני מסכימה מאוד עם מה שאמרה מאמיהאג. את מוזמנת לפרט יותר למה התכוונת... ובכלל, את מוזמנת לספר לנו יותר על עצמך ועל אמך.. ועל כל דבר!! ברוכה הבאה!

A GIFT OF LOVE

New member
ללא נושא

אז ככה: אני לדוגמא תמיד נמשכתי(ועדיין) לנשים/נערות. הן היו לפחות 3-4 שנים מעלי והייתי נמשכת ותלויה בהן רגשית בצורה מפחידה. לו היו יודעות זאת ודאי היו מתרחקות ממני. תמיד רציתי להרגיש אותן, לחבק אותן ואז התחלתי לתהות ולשאול את עצמי: האם אני לסבית? אך שמתי לב שמבחינה מינית הן לא משכו אותי. וכניראה רציתי להרגיש אהבה וחום. ולנסות להרגיש שייכת מכיון החסר שהיה לי. לא ידעתי מזה חיבוק של אמא ואני עדיין לא יודעת. הרבה פעמים אנו כבנות ללא אם מחפשות את החום והאהבה שיזכיר לנו ויהוה לנו את מה שחסר. ולכן אנו מחפשות תחליף וזה טבעי לחלוטין. וגם אם משהי לסבית למי יש בעיה
. למי שיש בעיה בהומואים או לסביות שתקום... יש כאלה שהן שומעות לסבית הן מעוותות את הפנים ואומרות מילים של גואל. כגון איכס וכדו. זה ממש דבילי. לסביות הן בדיוק כמוני וכמוך. רק שמבחינה מינית הן נמשכות וחושקות בבנות מינן זה הכל. וזה לא אומר שהחברה צריכה לדחות אותן. חג שמח!

../images/Emo140.gif היי נועה!

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום שלנו. מצטערת על האובדן שלך. באשר לשאלתך - אין לי תשובה חד משמעית. כמו שכתבו לך כאן - יש הבדל בין משיכה לחברתן של נשים מבוגרות, לבין משיכה מינית. נראה לי שהאופציה הראשונה מוסברת יותר ע"י חוסר בחום אימהי. את מוזמנת להישאר כאן עימנו. מקווה שתרגישי כמו בבית ...

למעלה