שאלה?

candela

New member
שאלה?

האם יצא לכם לראות פרק באחת מהטלנובלות ( בטי או פיורלה או צחוק הגורל וכו´) ופשוט התחלתם לבכות? אם קרה לכם דבר כזה תכתבו עליו ( מי שרוצה). סתם כדי להכיר טוב יותר אחד את השני.

Black Cat15

New member
בטח!!

בבטי... קרה לי פעמיים... פעם אחת בלילה הראשון של בטי וארמנדו - וואי כמה שבכיתי... חבל על הזמן... ובפרק שהיה לא כל כך מזמן, אותו הפרק שארמנדו מודה שהוא מאוהב בבטי, אז בהמשך אותו פרק הייתה סצנה מאוד מרגשת של אינסיטה ובעלה רפאל... שם בכיתי עוד יותר...
ממש כמו פסיכית... וגם היום ביאגו זלגו לי קצת דמעות... מה לעשות, פקונדו שובר לי את הלב!!!

Cornamenta

New member
גם אני בכיתי ; - (

בפרק השני שהזכרת... ובעוד רבים אחריו! אני לא מתכוונת להתייפחות ויללות קורעות לב אלא לעיניים קצת רטובות... וזה קורה לי המון - סרטים, ספרים, מה שתגידו... מעורר רחמים, אני יודעת. אז בבטי זה קורה לי לאחרונה הרבה כי הדגש עבר מרגעים משעשעים לרגעים מרגשים - אפילו בכיתי כשהיא ראתה את הים בפעם הראשונה... זה ממש משחרר לבכות בתוכניות, תנסו את זה

יעל25

New member
יווו גם אני

הפעם היחידה שיצאו לי דמעות זה היה כשבטי גילתה שארמנדו מרמה אותה. זה היה פרק חזק.כל השאר פשוט נורא מצחיק אותי שם,והאמת מה שהכי כיף לי אחרי יום לימודים ויום עבוד זה פשוט לצחוק

melodynoa

New member
באותו פרק גם עיני לא נשארו יבשות ו.

גם לא של החבר שלי.

התגובה שלי היא לא בכי

למרות שזה מוזר אבל גם כשאין שום דבר מצחיק התגובה שלי לפרקים חזקים בבטי היא צחוק הסטרי. כמו למשל כאשר בטי הופיעה יפה בפעם הראשונה ממש לא היה בה שום דבר מצחיק והיא לא הצחיקה אותי אבל כתגובה פשוט נשפכתי מצחוק במשך כ 5 דקות!!!

ענת פ.

New member
בכיתי בבטי פעמיים

הפעם הראשונה היתה כשהיא דיברה עם מיס יוניברס(שבמקרה שכחתי את שמה) וספרה לה כמה היא סובלת (ההזדהות, ההזדהות) הפעם השניה היתה כשהחיים של בטי עברו לפניה והילדה הקטנה באה וקבלה מבטי הגדולה חיבוק, זה היה כלכך עצוב וממש ממש מרטיט! ובפעם הראשונה שראיתי את בטי בלי הפוני היא נראתה לי כמו רוח רפאים לפי איך שהיא הלכה

למעלה