שאלה..

מעין6

New member
שאלה..

אמרו באתר www.floricienta.co.il שיש איזה פרק ספיישל ששודר רק בארגנטינה... מישהו יודע על מה הוא? ולמה לא ישדרו אותו פה?

yulo

New member
../images/Emo207.gif שאלה..

האם מספר הפורום הוא 1134 כי זה מספר הבית של הפריצנבלדים?

נניייי

New member
זה ספיישל בגלל ה100 פרקים

של העונה הראשונה!! יש לי קטע ממנו...לעלות לך?!

נניייי

New member
כדי לראות את זה את חייבת real media

ויש לזה גם המשך אבל אינלי אותו..סורי..!! אם אני ימצא תצהמשך אני יעלה לך...

נצל"ש- מחפשים את האפיקומן

"דרך הכוכבים" יוצא היום ב-4 עם משחק חפש את האפיקומן המשח' יתחיל משעה 16:00 בהצלחה עליכם לחפש שלטים ברחבי האתר לפי החידות שניתן לכם . החידות יכולות להיות קשורות לסדרה , עמוד כללי , ולא יכולולתת להיות קשורות לדמות מסוימת אחת ( כגון : בנחה לולי קמי וכו'..) השלטים נמצאות בעמודי האתר ואתם תצטרכו למצוא 3 שלטים באחד מעמודי האתר לפי רמזים שניתן ולשמור אותם אצלכם ! לאחר שאספתם 4שלטים שלחו אלינו לאימיל [email protected] מי שיזכה יקבל פרסום באתר : מקום ראשון: הפרסים: פררסום באתר , שלט , 2 חתימות וגליטר מקום שני : שלט וגליטר וחתימה מקום שלישי : מה שיבחר גליטר חתימה או מה שירצה . www.starsway.2ya.co.il מקווים שתשתתפו

נצל"ש- מחפשים את האפיקומן

"דרך הכוכבים" יוצא היום ב-4 עם משחק חפש את האפיקומן המשח' יתחיל משעה 16:00 בהצלחה עליכם לחפש שלטים ברחבי האתר לפי החידות שניתן לכם . החידות יכולות להיות קשורות לסדרה , עמוד כללי , ולא יכולולתת להיות קשורות לדמות מסוימת אחת ( כגון : בנחה לולי קמי וכו'..) השלטים נמצאות בעמודי האתר ואתם תצטרכו למצוא 3 שלטים באחד מעמודי האתר לפי רמזים שניתן ולשמור אותם אצלכם ! לאחר שאספתם 4שלטים שלחו אלינו לאימיל [email protected] מי שיזכה יקבל פרסום באתר : מקום ראשון: הפרסים: פררסום באתר , שלט , 2 חתימות וגליטר מקום שני : שלט וגליטר וחתימה מקום שלישי : מה שיבחר גליטר חתימה או מה שירצה . www.starsway.2ya.co.il מקווים שתשתתפו

yulo

New member
לא הבנתי כלום!

נא הסבירו יותר מפורטות..:/ כן כן, אני עילגת..

למעלה