שאלה

ערן^25

New member
שאלה

ברשותי מחשב פנטיום 3 450MHZ, ווינדוז 98. עידכנתי את האקספלורר לא מזמן ל5.5, והתקנתי נורטון אנטי ווירוס, שגילה לי ווירוסים שונים, ביניהם גם "נוק"(?!). מאז שהתקנתי את הנורטון המחשב נתקע מדי פעם, ומגיע למצב שאני צריך לכבותו ע"י כיבוי כפתור הPOWER. כשאני מדליק אותו, לפעמים המחשב עולה בצורה איטית להחריד. לפעמים הוא לא מצליח לעלות בכלל... מישהו יכול לשער מה לעזעזל קורה כאן? לרוב המחשב נתקע באקספלורר,אבל מצד שני זה בערך 90 אחוז ממה שאני עושה עם המחשב,אז ברור שהוא ייתקע על האקספלורר... יש מיפלט לפני שאני מפרמט הכל ומתקין מחדש?.. תודה מראש ערן

kitt

New member
תעשה ניסוי קטן, הסר את הנורטון

לחלוטין מהמערכת ותעבוד עם המחשב כך, בדוק אם עדיין יש בעיות, יכול להיות שאחד הוירוסים שהיה לך על המערכת השאיר עקבות בצורה של פגיעה בקבצים, ויכול להיות שהנורטון מפריע.

אייל25

New member
לי יש גם בעיה דומה

המחשב קופא לפעמים תוך כדי עבודה עם האקספלורר וזה התחיל מאז שהתקנתי את הנורטון .

zebra

New member
למי שעדיין לא יודע

תוכנות נורטון זוללות ימבה של זיכרון אני פתרתי את הבעיה (ממזמן...) ע"י הגדלת זיכרון הראם במחשב מי שלא יכול להגדיל את הזיכרון שיעבור להשתמש בתוכנה אחרת פחות "כבדה".

אייל25

New member
לא הגיוני

דווקא נורטון היא זאת שזוללת פחות משאבים ואינה מאיטה את המחשב כמו מקאפי ואחרות .

zebra

New member
אם זה לא נראה לך

אז אתה לא חייב להישמע לעיצה אבל במקום להגיד תודה למי שמקדיש מניסיונו זמן ומאמץ לעזור (גם מאמץ כי לשגר הודעה בתפוז זאת לא משימה פשוטה) אתה מנסה להתווכח על משהו שידוע לכל. אם יש לך תגליות אז תביא סימוכין: לינקים, צילומי מסך וכיוצ"ב אבל סתם להתווכח באוויר זה מתאים יותר לפורום אקטואליה או פילוסופיה ולא לפורום מחשבים.

אייל25

New member
תראה מניסיון התקנתי במחשב

את האנטי וירוס של מקאפי והמחשב עבד מאוד לאט , לאחר חודשיים מחקתי לחלוטין את התוכנה והתקנתי את נורטון , ופלא פלאים המחשב חזר להיות סוס עבודה ומתברר שהתוכנה לא זוללת זכרון כמו הקודמת . שנית בקפטן אינטרנט עסקו בתוכנות אנטי וירוס וכתבו על נורטון שהיא העדיפה יותר משאר התוכנות "בזמן הסריקה לא ניכרה ירידת ביצועים במחשב וגם ממבחנים מדעיים יותר עולה כי היא חסכנית יחסית למתחרותיה בניצול משאבי עיבוד וזיכרון - יתרון גדול לבעלי מחשבים איטיים יחסית." לקוח מתוך הכתבה - כנס ללינק למאמר המלא . אז אם מניסיון אישי שלי וגם ממבחנים מדעיים כפי שקפטן אינטרנט טוען אז נורטון תוכנה שאינה זוללת זכרון כמו תוכנות אחרות שממש מאיטות את המחשב.

למעלה