שאלה...

גוסטי

New member
שאלה...

רציתי לדעת סתם בשביל ההתעניינות מה משך הזמן שיש לכם אפילפסיה (גם אם אתם יציבים כרגע). מעניין אותי אם זה אי פעם יגמר?!

ענתי80

New member
היי גוסטי ../images/Emo13.gif

אני בת 26 ויש לי אפילפסיה כבר 14 שנים. כעת אני נוטלת 550 מ"ג "למיקטל" ביום ואני דיי מאוזנת. למרות שאני יציבה, אני עדיין נוטלת את התרופות.(הפירכוס האחרון שהיה לי היה לפני שלושה חודשים בערך כי הייתי עם הקאות ולצערי גם הקאתי את כל התרופות). "אם זה אי פעם יגמר"? - יכול להיות שעם השנים מורידים את המינון של התרופות, אבל גם אם מאוזנים כבר הרבה זמן אני לא חושבת שכדאי להפסיק ליטול אותן. מקווה שעזרתי במשהו, ענת

גוסטי

New member
היי

תודה על התשובה. כן - זה חשוב לי לשמוע על עוד אנשים במצבי, זה עוזר לי להבין את המצב למרות שאני נמצאת בו כבר הרבה זמן. ביי

hhzey

New member
שלום ענתי שמי חזי

יש תרופה שזה קוצב אבל ממתינים שיכנס לסל נדבר באייסי 311173229 עם את רוצה אגב בן 29

חייםלוי

Member
מנהל
לי יש כבר 46 שנים ואני מאוזן קצת יו

מ-40 שנים עם התקף אחד באמצע שהיה באשמתי. הפסקתי לקחת כדורים על דעת עצמי למשך תקופה של למעלה מחודש. מאז אני מקפיד.

הי

יש לי שני ילדים ולשניהם יש אפילפסיה (כל אחד מסיבותיו הוא) הבן הגדול (בן 16.5) קיבל אפילפסיה קלה בגיל 10 בערך והוא מאוזן לחלוטין (טפו טפו טפו) חוץ מפעם אחת שניסינו להפסיק את התרופות לפני שנתיים....הוא לוקח טגרטול הבת הקטנה בת13.5 קיבלה אפילפסיה בגיל חודשיים (יש לה גם פגיעה מוחית) היא יחסית מאוזנת ומקבלת התקפונים קטנים מדי פעם מתוך שינה היא לוקחת דפלפט למיקטל וריבוטריל

לא עניין של אופטימיות. ככה הרופא

אמר, ככה קראתי בכל מיני מקומות, וזהו. השלמתי עם זה

שרונמר

New member
הי גוסטי

הבן שלי חולה כבר חצי שנה ללא איזון. אני מבינה שהסיכוי שזה יעבור לו הוא נמוך מאוד. תמיד יש תקווה. מקווים שיהיה מאוזן מהר שרונה

שרונמר

New member
אהלן

הבן שלי בן שבע וחצי. לא נראה לי שזה יעבור לו, וכמות התרופות גבוהה, עם עשרות התקפים בחודש. שרונה

topsoul 360 out

New member
9 וחצי שנים מאז ההתקף,יציב..

וזה נשאר תמיד..גם אצל מי שיציב כמה שנים טובות

למעלה