אני חייב לומר משהו, כמה משהואים
אני כרגע לא על ריטלין אז יתכן שזה ייצא מעט מבולבל. לאחר תקופה קצרה בפורום, אני חש מעט אי נוחות הגובלת כמעט בסתימת פיות. הפורום אמור להיות במה לאנשים בקבוצה מאד מסוימת החולקים משהו בסיסי משותף. חוויות סובייקטיביות וניסיון של אחרים הם חלק מהוויה של כל פורום באשר הוא. זה די מוציא את החשק כשלאחר כל משפט שלך, יקפוץ מי ממוסמכי הפורום וידאג לתקן אותך ולסייג אותך ולצנזר אותך. רובנו אנשים מבוגרים, אינטליגנטיים ומביני עניין, וכל אחד לוקח מכל הודעה את מה שהוא צריך. אני לא רואה טעם להזכיר כל פעם ש"רק אבחון מלא ומקיף נותן תשובה אמיתית". דווקא המשפט הזה הוא מוטעה מיסודו, כי ההפרעה היא סובייקטיבית לכל אחד, והאבחון הוא כזה בהתאם. אני אישית לא הייתי צריך שום אבחון כדי לדעת בוודאות שאני בעניין. האבחון היה רק לצורך קבלת חותמת גומי להתחיל לקבל את הטיפול שאני רוצה, אז הלכתי על האופציה הזולה שתספק את אנשי המקצוע - אנשי המרשמים. כל פוליטיקלי קורקט הזה הוא די מיותר, מה גם שלא כל אחד שקורא איזו הודעה בפורום יכול ללכת ולקנות ריטלין במכולת. המערכת תטרטר אותו בעצמה לפני שיקבל את המרשם המיוחל, ואם TOVA לא תספיק, אז מן הסתם הוא יצטרך את "האבחון המלא והמקיף". המצב הזה הוא הגורם מספר אחת לבלבול שאני חשתי כשחיפשתי את הדרך לטיפול. לקח לי חודשיים להבין מה אני צריך לעשות, כאשר התהליך למי שמרגיש שהוא ADD אמור להיות הרבה יותר פשוט וקצר. מרגע שהתחלתלי בתהליך, לקח לי שבוע להתחיל בטיפול, כולל אבחון וקבלת מרשם. היו לי עוד כמה דברים, שכחתי אותם, אוךי אזכר אחר כך, תודה