שאלה

מ י כ ל 0

New member
שאלה

שמתי לב שהרבה מאוד פעמים שאומרים לי לעשות משהו ורק אחרי 3 פעמים משהו כזה, שמסבירים לי, אני מבינה מה רוצים ממני. וזה קורה לי בהרבה תחומים בחיים: בביצפר, בבית, בצבא שאני נימצאת באיזה שהו מיון לאיזה שהו תפקיד. האם חוסר ההבנה ורק לאחר כמה הסברים, אני קולטת מה רוצים ממני, קשור לADD? ואגב יש לי ADD וזה בטוח,כי עשו לי איבחון ומצאו שיש לי את זה. מקווה שתענו לי. תודה!!!!

מ י כ ל 0

New member
אז איך אפשר לפתור את זה?

חוץ מלקחת רטלין? שזה לא מה שאני עושה, כי אני נגד כדורים ובעיקר נגד רטלין.

fire storm

New member
הולכים ושמים...

מסכת בטטה אגוזי קשיו, קפה, תירס, וזעתר, משרים את זה על הרקות במשך 4 שעות, אז עושים מדיטציה 6 שעות, הולכים מנסים ללמוד, רואים שלא מצליח, חוזרים לכאן ואנחנו מפנים לריטלין. יודעת מה? לכי תזדייני ואל תקחי גלולה, תתפסי שפעת ואל תקחי משככי כאבים ואקמול, ועוד שבוע תשלחי כאן הודעה- יש לי קברן מצויין שיעשה לך מחיר חבל על הזמן.

05 מיכל

New member
fire storm, אנא מתן את תגובותיך

זהו פורום תמיכה, לא פורום תקיפה. אני מזדהה בהחלט עם ההרגשה ש"אם יש לה פרינציפים נגד מה שיכול לעזור - אז מה היא רוצה מאתנו?!" אבל הסגנון הבוטה הזה אינו מתאים לכאן.

fire storm

New member
היה פרק בהאוס.

סדרת בית חולים- שבה באה אמא לדוקטור האוס ואמרה שהיא לא רוצה לעשות חסיונים והילד שלה לקה במשו, אז אחרי שהוא לא משכנע אותה הוא מספר לה על ארונות קבורה קטנטנים, צבועים באדום שנראים כמו משאית כיבוי אש, או על אחד שנראה כמו דובי, וזה משכנע את האמא לחסן את הילד. יודעת מה? נעשה את זה יותר מתון- גברתי, הכל היום הוא לא טבעי, אפילו המי ברז שאת שותה מועשרים בפלואוריד, שעוזר לשיניים. להתחיל עם טבעונות כזאת דווקא עם התרופה הכי חשובה, שיכולה לשפר את איכות החיים שלך בעשרות מונים- זה לא פרינציפ, זאת טפשות.

zivadina

New member
אין הערות למסר שלך אלא לסגנון

ובסך הכל, אם אתה רוצה להוכיח לגברת השואלת שלפעמים כדאי לוותר על עקרונות מסוימים כדי להתקדם בחיים, תנסה לעשות את זה בדרך מושכת ולא בדרך מפחידה. כל אחד זכאי לחשוב מה שהוא רוצה בדמוקרטיה שלנו

למעלה