שאלה!

shaiosh

New member
שאלה!

למישהו.. למישהו יש אולי תמונה של קרן מיכאלי ?.. אם יש תאם יולים לתת... פשוט אני לא בטוחה אם ראיתי אותה (תמונה לא אותה!) חח..

shaiosh

New member
תיקונים!

אם יש לכם אתם יכולים לתת לי?.. תודה מראש!

עוד תמונה וקישור תהני:)

אני אישית אוהב את קרן מיכאלי כי יש היא ממש נמוכה והצליחה בגדול:) אני מוסיף קישורים עלייה אז תהני:) ולרינת מהפורום החמוד שלנו אני מקווה שתראי שיש נמוכות שמצליחות :):) והיא 6 סמ" פחות ממך:) ==ב=ה===צ=ל=ח==ה== לכולם וווששייי:)

לא פלא שקרן מיכאלי הצליחה...

אני בכלל לא מתפלאת שקרן הצליחה... היא מדהימה. יש לה יופי מיוחד ותווי פנים מושלמות... כמו למשל אגם רודברג המהממת ויעל ניזרי המתוקה והבובתית... כולן נמוכות והצליחו בזכות היופי המושלם שלהן, שמכפר על הגובה...

shaiosh

New member
wow

לדעתי היא ממש יפה ! ואני חושבת שלדעת הרבה אנשים!.. היא מהממת !

לכפר על הגובה?!

להיות נמוכה כאילו בגובה שלהן זה בכלל לא דבר רע ואפילו יפה ומוסיף,אם כבר כל הדוגמניות שהגובה שלהן זה 1.80 זה ממש מגעיל. מאז ומתמיד האמנתי שבחורה אמורה להיות נמוכה יחסית ואין מה לעשות זה הטבע והיופי של האישה וגם עושה אותה דיי קומפקטית וחמודה. לסיכום: גובה זה לא דבר שצריך לכפר עליו כל דבר יפה בזכות עצמו.

Gal Nissan

New member
מההה?....??????

דוגמנית 1.80 זה מגעיל ??? אני לא מבינה אותך... מזה דוגמנית ??? אם את אומרת ש1.80 זה מגעיל , ושרותם סלע לא "שמנה" כביכול ...אז מזה דוגמנית מבחינתך ?? 1.50 ששוקלת 65??? קשה לי להבין אותך...

לא

אבל 1.70 ששוקלת 55 גם יהיה נחמד, הכל תלוי בפרופורציה ובמראה הכללי ולא בנתונים יבשים. דוגמניות לא נמדדות ביופין ע"י נתונים יבשים, אחרת הן לא היו מציגות בוק כדי להתקבל לעבודות מסויימות, אלא באות עם מכתב מהרופאה שאומרת מה הגובה שלהן והמשקל

Gal Nissan

New member
לא נכון

הן באות עם בוק כדי להראות את היופי שלהן ואת הצורה בה הן עוברות מצלמה דוגמנית באה עם בוק להרואת שיש לה פנים יפות , גוף יפה , שהיא פוטוגנית כדי לעשות רושם ובקשר לגובה ומשקל אני יותר מדברת על גובה כי גובה לדעתי אחד הדברים החשובים כדי להפוך לדוגמנית אמיתית

אנחנו מדברות פה על דוגמנות...

ולא סתם "קומפקטית", "חמודה"... גובה זה חשוב. אם לא הכי חשוב. תרצי או לא תרצי, אין מה לעשות...זה אחד הקריטריונים להצלחה בתחום... יכול להיות שאת אוהבת סגנון אחר, אבל זה לא הסטנדרט של עולם הדוגמנות... הסטנדרט זה גבוהה וכמה שיותר... בגלל זה אמרתי שהיופי שלהן מכפר על הגובה...

אז תסבירי את זה

שיש המון דוגמניות מצליחות, למעשה רוב המצליחות הן נמוכות ועל כל אחת אומרים כל פעם מחדש "למרות שהיא נמוכה"

מי שמצליחה למרות שהיא נמוכה...

זה כי היא מדהימה ביופי שלה, יופי מיוחד... וזה בדיוק מה שהבהרתי כבר ואפילו נתתי דוגמאות... אין לי עוד מה להסביר... הסברתי את עצמי מצויין כבר...

Gal Nissan

New member
נכון

ואיזה דוגמניות מצילחות יש לך היום שהן נמוכות ?? אולי בארץ יש כמה שהן התחילו בתור שחקניות , זמרות וכו.....ולאט לאט הפכו לגומניות בגלל הפרסום שלהן אבל הן לא דוגמניות....גודמת אגם רודברג , מאיה בוסקילה , דוגמנית אמיתי זו בר רפאלי , לדוגמא שהיא בעלת כל הנתונים ולכן גם מציילחה מחוץ לארץ זו דוגמנית לא מסכימה איתך ביכלל ומסכימה מיליון אחוז עם בובה גובה זה אח הדברים החשובים אם לא הכי חשוב

mamoshit 19

New member
מישהי נמוכה לא יכולה להיות אולי

דוגמנת מסלול אבל דוגמנית צילום היא בהחלט יכולה.. בצילום אפשר להיראות יותר גבוהה..

נכון וזה מה שאני מנסה להגיד

בנות נמוכות יכולות להיות דוגמניות הרבה יותר יפות מדוגמניות גבוהות, כשאמרת "גובה זה דבר חשוב אם לא הכי חשוב" את ממש טועה, אם זה ככה אז כל בחורה שנראית סביר והיא גבוהה הייתה יכול להיות דוגמנית. בתור דוגמנית את צריכה פרופורציה מתאימה,פנים יפות ופוטגניות,וזהו בעיקר. הגובה רק נותן יתרון כדי לדגמן במסלול וד"א בר רפאלי לא 1.80 למיטב ידיעתי

Gal Nissan

New member
את סותרת את עצמך אם לא שמת לב

ואיפה בידיוק אמרתי שכל בחורה גבוהה שניראת סביר יכולה לדגמן??? אמרתי שגובה זה דבר חשוב בין המון דברים כמו פוטוגניות , משקל , בטחון , מראה כללי , וכו....את פשוט קוראת מה שאת רוצה לקרוא...ובקשר לבר רפאלי היא 1.74 ועובדה שהיא הגיעה הכי רחוק בנתיים מכל הדוגמניות המתחילות והנמוכות שלך שחוץ מקטלוג לנעליים בקניון הזהב לא עשו כלום...כמו שאמרתי כל הנמוכות הן לא דוגמניות אלא מפורסמות שמנצלים את הפירסום שלהן לצורך אופנה זה הכל...העובדות מדברות בעד עצמן...

pinki girl1

New member
אני בעד נמוכות...

אז ככה לפי דעתיייי גבוה כמו 180 זה לא יפה...תראו את כול הגבוהות האלו שהולכות על מסלול איכס../: אבל זה מה שמחפשים... ובטור אחת נמוכה אני בעד נמוכות ...:) ותדעו שזה נכון שמישהי שיש לה את כול הנתונים להיות דוגמנית (בלי מסלול כמובן) יכולה להצליח הרבה יותר מהרבה גבוהות... ככה שיש בי עוד תקווה... נ.ב אני ממליצה לכולם לקנות את העיתון "מותק" אני מופיעה שם!! תהנו!

אמממ...

אחת שאולי יש לה את כל הנתונים הדרושים לדוגמנית חוץ מגובה, יכולה להצליח בתחום, אבל לא יותר מאחת שהיא גבוהה מלכתחילה... כי זה מה שמחפשים היום... יש את יוצאי הדופן, אבל ברוב המקרים הן כ"כ מדהימות ביופן, שהגובה כבר הופך שולי... לדוגמא אגם רודברג, יעל ניזרי, קרן מיכאלי, יעל בר זוהר...שהן מצליחות למרות שהן נמוכות...אבל כמה כאלה יש כבר שלא גילו אותן כבר??? אז שוב, אל תמעיטו בעיניין הגובה. תרצו או לא, זה חשוב, מאוד אפילו!!!...

למעלה