האם מותר ליושבים במושב האחורי לצאת מהדלת הפונה לכביש? התשובות האפשרויות הן: א. בשום פנים ואופן לא. ב. רק בתנאי שווידאו קודם כי הכביש פנוי. ג. אין מניעה חוקית אך מומלץ לצאת מהצד הפונה למדרכה.
אני אשמח אם תסביר לי מה זה "מושכת הילוך שני". המורה שלי אמר שלמשוך הילוך שני- הכוונה להגיע ל50-60 קמ"ש בהילוך שני. כיוון שלא עשיתי כזה דבר- אשמח לקבל תשובה לאפשרויות נוספות! (לדוג'- נסיעה על 40 בלי להעביר להילוך שני זאת משיכה?...) תודה!
באופנוע ספורט דווקא שמעתי שזה בסדר גמור. וגם ברכב ממוצע, אם אתה רוצה לצאת מהמקום מאוד חזק, אתה תמשוך כל הילוך עד הקו האדום פחות או יותר, שנמצא הרבה מעבר ל-4000 ברכב בנזין. כמובן שלא רצוי לבצע זאת בטסט וגם בחיים האמיתיים לא רצוי לנהוג ככה כל הזמן ובפרט אין למשוך הילוכים כ"כ גבוה בדקות הראשונות של הנסיעה של הבוקר לאחר התנעה קרה.
משיכה היא להשאר על הילוך מסויים עד למהירות גבוה מהרגיל לאותו הילוך. אם את בהאצות רגילות את מעבירה משני ב40, אז אם תמשכי ליותר מזה (50,60 כמו שאמרת) זאת תהיה "המשיכה" שדברת אליה. משתמשים בזה כאשר רוצים לקבל יותר כח מהמנוע. מיועד לעליות בשביל להשאר במהירות רצויה או בהאצות "חזקות" לדוגמא השתלבות או סתם פתיחה מרמזור בשכביש בין עירוני. סתם נסיעה על 40 קמ"ש בהילוך שני היא אומנם משיכה אבל זה לא מומלץ ולא נכון אלה אם כן מדובר על עליה שאת צריכה את הכח בשביל לשמור על מהירות רצויה, אחרת זה סתם לא הכרחי (ותפעול לקוי של הרכב - סיבה לכישלון בטסט).
הטסטר שלי כתב שאני מושכת הילוך שני- משיכת הילוך שני ע"פ מיטב הבנתי זה להגיע ל50-60 קמ"ש בהילוך שני ומבלי להעביר לשלישי. מאחר ולא עשיתי זאת, רציתי לדעת אם הוא יכול לשער למה הטסטר התכוון.
את יכולה לנהוג על 40 בהילוך שני לאורך זמן, וזה לא רצוי, זה גם נחשב למשוך הילוך, ז"א, את יכולה לנהוג על 40 גם בהילוך שלישי, רק שהמנוע לא ישמיע רעשים של "משיכה". בעקרון הכל תלוי בסביבת הנהיגה.