שאלה

Nilly1925

New member
שאלה

אחרי שאני מאוננת וגומרת, תוקפים אותי כאבי בטן. למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה? תודה מראש

היי נילי וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

האם זה היה כך תמיד, בכל פעם שאוננת, או החל להופיע לאחרונה. באיזה סוג של כאבים מדובר? באיזה איזור בבטן? לכמה זמן הם נמשכים? אשמח לשמוע...

Nilly1925

New member
היי:)

לא תמיד זה קורה. רק לעיתים רחוקות. מדובר בדיקירות בבטן, הרגשה שאיני יכולה לאמץ את שרירי הבטן. אשמח לתגובה

המממ...

באיזו צורה את מאוננת, אם תרצי לשתף? ודבר נוסף, באיזה איזור בבטן הדקירות האלה?

Nilly1925

New member
הממ

מכניסה אצבע,ומשפשפת את הדגדגן הדקירות הן בעיקר בבטן התחתונה

שגיתא

New member
נילי יקירה ../images/Emo54.gif

אולי הכאבים לא בהכרח קשורים לאוננות עצמה ומעידים על בעייה אחרת, לדעתי כדאי שתבדקי את העניין בצורה רפואית יותר ותשללי אפשרות של בעייה אחרת נסי לזכור האם הכאבים האלה או דומים להם תוקפים אותך במצבים אחרים בהצלחה וכולי תקווה שתמצאי תשובה מהירה וקלה, שגיתא

אוקיי...

תודה על התשובות. קשה לי לדעת מהתיאור שלך כאן במה מדובר, ייתכן ואלה באמת תגובות הקשורות לגמירה ואת מפרשת אותן כאב, וייתכן שיש איזושהי בעיה שכדאי לבדוק. מציעה ללכת לרופא, לתאר את המצב ולבדוק איתו מה זה יכול להיות...

סוזי10

New member
לי זה קורה לפעמים

בדקתי עם רופא שאמר שאלה התכווצויות של הרחם. צריך פשוט לשכב ולעשות כאלה כיווצים . זה בכלל מומלץ לעשות כל יום מס' התכווצויות. לי זה הי קורה בלי שום קשר לאוננות ולפעמים גם אחרי. זה לא פוטר אותך מבדיקה אצל רופא לוודא שזה אכן כלום.

למעלה